- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #34.061
sen yatta ruyanda bak neler degecek snaAllahım kafama taslar degiyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen yatta ruyanda bak neler degecek snaAllahım kafama taslar degiyor![]()
Ben nerelere gidem ben hangi taslara kafamı vuram:))) ama haksizmiyim tatlisim sbahtandir basimin etini yedi yapmadinmi hadi meraktan öldum diye msj atip atip durdu sora gidip sevdigi corbaya oy vermis bakk seennn![]()
Kıyamam kuzum aranizda duygusal bag oldu aynen bende kendime vermeseydim ikinkze kullanirdim kuzum boraz acemilik ettik bidakine kuzum bidakine üzülme yapmaz bidaha böle hatalar.:))) ama haksizmiyim tatlisim sbahtandir basimin etini yedi yapmadinmi hadi meraktan öldum diye msj atip atip durdu sora gidip sevdigi corbaya oy vermis bakk seennn![]()
Sagsalim gelsin insallah cnm. benim esimde seneye ocakta askere gitcek:))Kucuklermis baya allahim sagsalim tezkereler alir insallah tüm askerlerimiz.
Kuzumm sonucunu alıcaktın bugün inşallah güzel haberler almışsındr aklımdaydınVerirmiyim hic yayilma bakim:)
orasni ben bilmem artikkkBen nerelere gidem ben hangi taslara kafamı vuram![]()
Kıyamam kuzum aranizda duygusal bag oldu aynen bende kendime vermeseydim ikinkze kullanirdim kuzum boraz acemilik ettik bidakine kuzum bidakine üzülme yapmaz bidaha böle hatalar.
Ne askeri kiz yas kaç.Sagsalim gelsin insallah cnm. benim esimde seneye ocakta askere gitcek:))
saol tatlisim bilyom sen beni satmazdin olsun artik ne diim cani saolsunKıyamam kuzum aranizda duygusal bag oldu aynen bende kendime vermeseydim ikinkze kullanirdim kuzum boraz acemilik ettik bidakine kuzum bidakine üzülme yapmaz bidaha böle hatalar.
sabaha kdar cezalii o sabah affetcemmbalbocuuu kuzu kafasini kira kora kalmadi bak kafa bidaha yapmiycak affet.
Anaaa esinmi kız senin için zor olmucakmı ya bebişte var daha önce niye gitmedi yaSagsalim gelsin insallah cnm. benim esimde seneye ocakta askere gitcek:))
Hastane sonucum çıkmadı kuzum daha ben yeni kan verdim 1ay sinra dediler bebegimin çıkmıştı oda riskli dediler tup bebek onercekler eger bizim kanlarda kötü çıkarsa.Kuzumm sonucunu alıcaktın bugün inşallah güzel haberler almışsındr aklımdaydın![]()
26 olcak nisanda bedelli cnm biz kacdigimiz icin hep tecil etirdi bu senede bedelli vurunca 15 milyar kredi cektik 2019 ocakta gitcek isteNe askeri kiz yas kaç.
Vurun beni alnımın teeeeeee ortasından vuunsaol tatlisim bilyom sen beni satmazdin olsun artik ne diim cani saolsun(
Ayy ben bugün alıcaksın sanmışım kuzucumm olsun inşallah güzel olur herşeyHastane sonucum çıkmadı kuzum daha ben yeni kan verdim 1ay sinra dediler bebegimin çıkmıştı oda riskli dediler tup bebek onercekler eger bizim kanlarda kötü çıkarsa.
bedelli kuzum 21 gun onceden gidemedi iste tecil etirdik hep bizde nasi yapcaz diye dusunuyoduk hep bedelli vurunca yaptirabildik saolsun patronu kuzeni oluyo yardimci oldu kredi cekip verdi bize bizde ona oduycez isteAnaaa esinmi kız senin için zor olmucakmı ya bebişte var daha önce niye gitmedi ya
Hayırdır canımHastane sonucum çıkmadı kuzum daha ben yeni kan verdim 1ay sinra dediler bebegimin çıkmıştı oda riskli dediler tup bebek onercekler eger bizim kanlarda kötü çıkarsa.
Anladim kuzum hayırlisi olsun ozaman aman bian uzuldim sana. Benim adam 31 yas oldu.26 olcak nisanda bedelli cnm biz kacdigimiz icin hep tecil etirdi bu senede bedelli vurunca 15 milyar kredi cektik 2019 ocakta gitcek iste
tmm bebisim afetim uzulme sen immahhhVurun beni alnımın teeeeeee ortasından vuun![]()