- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #34.161
bende hep karslilardan dalga gecer bhane bulurdum basima geldiiNasip değilmiş canım sen yine yakın bulmuşsun benim ilk aşkımda Karadenizliydi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende hep karslilardan dalga gecer bhane bulurdum basima geldiiNasip değilmiş canım sen yine yakın bulmuşsun benim ilk aşkımda Karadenizliydi![]()
Amin cnm Amin.. benimde ilk bebegim karnimda öldu 2 aylik kurtaj oldum. sora 1 sene olmayinca tedavi ilac flan en son asilama oldu cok sukur tuttu 8 aylik kizim varAmin canım Allah razı olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Senin bebiş var mı
Kız dur şurda koca yok az dedikodusunu yapam şu karadenizlininbende hep karslilardan dalga gecer bhane bulurdum basima geldiigerci her insan bir deil esim cok sukur cok iyy. ilk asklar unutulmaz derlermis
![]()
Masallah prensese Allah ona sağlıklı uzun ömürler versinAmin cnm Amin.. benimde ilk bebegim karnimda öldu 2 aylik kurtaj oldum. sora 1 sene olmayinca tedavi ilac flan en son asilama oldu cok sukur tuttu 8 aylik kizim var
ahahha napti buldumu barii cevresinden cadi kaynanaKız dur şurda koca yok az dedikodusunu yapam şu karadenizlininannem bunun anası cirkefti ben daha 18 imdeyim hayatımda ilk defa erkek arkadaşım olmuş hanımefendi beni beğenmedi çevresinden biri olacakmış illaki
Amin cnm saol Rabbim snada nasip etsinMasallah prensese Allah ona sağlıklı uzun ömürler versin![]()
Buldu da noldu oğlu evlenip bir oğlu varken yazdı bana ben o ara evli değildim bizimkiyle uzatmalı sevgililik hayatımız oldu(6sene) tabi sen misin yazan olduahahha napti buldumu barii cevresinden cadi kaynana![]()
Amin inşallahAmin cnm saol Rabbim snada nasip etsinsaatte baya gec oldu cnm uyusakmi
iste hep ole olur zaten pisman olunur ama is isten gecmis olur. iy olmus onaa :)))Buldu da noldu oğlu evlenip bir oğlu varken yazdı bana ben o ara evli değildim bizimkiyle uzatmalı sevgililik hayatımız oldu(6sene) tabi sen misin yazan oldu![]()
ozman yarin devam ederiz cnm cok memnun oldum tanisdigima iy iykular tatli ruyalarAmin inşallah![]()
Ellerime sağlıkiste hep ole olur zaten pisman olunur ama is isten gecmis olur. iy olmus onaa :)))
Bende seni tanıdığıma memnun oldum canım Allah rahatlık versinozman yarin devam ederiz cnm cok memnun oldum tanisdigima iy iykular tatli ruyalar![]()
@Rumeysa___ @gulse14 @Oeksuez @Esseteacher @Temmuz07 @sivastrabzon @adel8893balbocuuu @Cennetul Mualla @sivastrabzon
civnilay
melankolimm @Psikolojik Deliii @IsikOlsun @Sumeyye-F @terelelli34 @Elif @Lilaseverr @bulca @minik meleklerim @Misss_laviniaaa @Eren61 @Rakika @Finr @EternaaLLove @Mucizemm1234 @gurtmingotam @Ada duru @AnneAslan @hizuran @Madammor @mahperi hatun @kopyrihanna @Lunaparkedisii @Mavidenizz01 @Memleketsevdalisi @Miyav_su @NAZZOZZ @nese-li_hilos @Nnuurrr @Puantiyeli DON @poyrazinmelegi @ParteMoralll @Pembis Hayaller @sedanur91 @Safistd @TamBirRabia @Sonsuzaskkk @Sumeyye-F @terelelli34 @Elif @hayalimsinnn @Maviguverciin @Reyyan__ napiyonuz kizlar.
İyiyiz kuzum sen nasılsın napıyorsun.@Rumeysa___ @gulse14 @Oeksuez @Esseteacher @Temmuz07 @sivastrabzon @adel8893balbocuuu @Cennetul Mualla @sivastrabzon
civnilay
melankolimm @Psikolojik Deliii @IsikOlsun @Sumeyye-F @terelelli34 @Elif @Lilaseverr @bulca @minik meleklerim @Misss_laviniaaa @Eren61 @Rakika @Finr @EternaaLLove @Mucizemm1234 @gurtmingotam @Ada duru @AnneAslan @hizuran @Madammor @mahperi hatun @kopyrihanna @Lunaparkedisii @Mavidenizz01 @Memleketsevdalisi @Miyav_su @NAZZOZZ @nese-li_hilos @Nnuurrr @Puantiyeli DON @poyrazinmelegi @ParteMoralll @Pembis Hayaller @sedanur91 @Safistd @TamBirRabia @Sonsuzaskkk @Sumeyye-F @terelelli34 @Elif @hayalimsinnn @Maviguverciin @Reyyan__ napiyonuz kizlar.
Allahım insallah kosa zamanda nasip etsin kuzum ♥Canım benim yaptırmadığım şey kalmadı artık rahim filmi mi dersin genetik, kan pıhtılaşması, histeroskopi, sperm tahlilleri beş düşükten sonra genetik ve pıhtılaşma istediler bende pıhtılaşma çıktı bu defa ilaç tedavisi görüyordum düşmesin diye ama dış gebelikmiş 2 hafta hastanede yattım haftaya sonlansın bakalım tekrar rahim filmi çektirecem
Bende şükür kuzum kk da takulmaca gozukmuon.GÜnaydın şeker. İyiyim sen nasılsın?
Kuzum tunaydin diyim:)İyiyiz kuzum sen nasılsın napıyorsun.
Günaydınnnn kuzucuklarım![]()
Allahım insallah kosa zamanda nasip etsin kuzum ♥
Bende şükür kuzum kk da takulmaca gozukmuon.
Kuzum tunaydin diyim:)
Nasılsın kuzum♥
İyiyim tatlım sen nasılsınNasılsın kuzum♥
Kuafore gidecem ama usendim saati kac oldu. Senİyiyim tatlım sen nasılsın![]()