- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #34.221
Kiz bende iokkez katild8mda heyecan ve eglenceli:)Hadi bakalım iyi olan kazansın :))
Ben becereksiz olunca katılmadım :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz bende iokkez katild8mda heyecan ve eglenceli:)Hadi bakalım iyi olan kazansın :))
Ben becereksiz olunca katılmadım :)))
Harikasın :)) Hayatta beceremem ben ya herhaldeIskembe yaptım:))))
3-4 hafta, kontrollere gidiyoruz doktorun tahminine göre böyle kuzu :)canim kac haftan kaldi senin
Balcum bidakine pratik bor menu olursa yapariz inşallah.bende bidakine iy hazirlancam![]()
Katılırsam bendebende bidakine iy hazirlancam![]()
Aslinda basit ya pisinca yarimsatini aliyir yapmasi :)Harikasın :)) Hayatta beceremem ben ya herhalde
3-4 hafta, kontrollere gidiyoruz doktorun tahminine göre böyle kuzu :)
insalah kuzu dha iy yparizBalcum bidakine pratik bor menu olursa yapariz inşallah.
Zipzipbida gaza getiririz artik :)Bakın böcüğü bile ben gaza getirdim itinayla gaza getirilir![]()
Öyleyiz :) eşim de kv yi almaya gitti işte bakmaya gelecekler bu aksam bakalım hayırlısı :)tabi beli olmuyo sen hazrlikli ol cnm hayirlisi olsun:))
doguma kadarmi yaninda kalicakÖyleyiz :) eşim de kv yi almaya gitti işte bakmaya gelecekler bu aksam bakalım hayırlısı :)
KesinlikleZipzipbida gaza getiririz artik :)
Yok bugün kalırlar herhalde yarın giderler. Beni görüp bu tarftaki tanıdıklarına gidecekmiş. Doğumdan sonra ben gelip bakarım sana diyor :))doguma kadarmi yaninda kalicak
anladim cnm:)) senin annen gelip bkmazmiYok bugün kalırlar herhalde yarın giderler. Beni görüp bu tarftaki tanıdıklarına gidecekmiş. Doğumdan sonra ben gelip bakarım sana diyor :))![]()
bn bugun annemdeyim yarin kaynanamda pzatesine kdar yapmiyorumAksama ne yemek yapiyoniz hanimlar.
Benim annem de tabii ki gelir zaten her saat başı arayıp soruyor :) Kv bırakırsa annem de gelir, kalır :)anladim cnm:)) senin annen gelip bkmazmi
ahahaBenim annem de tabii ki gelir zaten her saat başı arayıp soruyor :) Kv bırakırsa annem de gelir, kalır :)
Bende öyle düşünüyorumahahagelmesin herseye karisip durur vala en iysi annenin bakmasi:))
kiz Allah seniBende öyle düşünüyorumŞimdi ilk olduğu için 2 tarafta heyecanlı. Eşim beni arada bırakma diyor
2-3 günde kv'den kurtulursam annemi isterim :))