- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #34.241
Benimki çok meraklı ya. Çorbanı bile yaparım diyorkiz Allah seniben o konuda rahattim kv bigun bile kalmadi annem kaldi hep
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki çok meraklı ya. Çorbanı bile yaparım diyorkiz Allah seniben o konuda rahattim kv bigun bile kalmadi annem kaldi hep
![]()
Hoşgeldin bir minik daha geldi kalbimize♥
Daha ne istiyon bacımBenimki çok meraklı ya. Çorbanı bile yaparım diyor![]()
Hoşgeldin canım![]()
saol eksik olma deseydinBenimki çok meraklı ya. Çorbanı bile yaparım diyor![]()
Aynen ilk olacak :)saol eksik olma deseydinbaska torunu yok dmi hevesleniyo simdi dmek
SormaDaha ne istiyon bacım![]()
Oh bu yemei derdi zaten kafayi yedirttirir:))bn bugun annemdeyim yarin kaynanamda pzatesine kdar yapmiyorum![]()
Nasılsın ne yaparsin kuzum.çok tatlısın canım :) hoşbuldum nasılsın
İyiyim şükür canım nerelisinhoşbuldum canımmm :) nasılsın
Aynen ilk olacak :)
ondan hevesli cnm normalde araniz iymidir
Yemek yapmayı bilmiyorum kiKiz bende iokkez katild8mda heyecan ve eglenceli:)
Kullan sende hiç bilmiyon işiniAynen ilk olacak :)
Sorma![]()
Oh bu yemei derdi zaten kafayi yedirttirir:))
bn cok severim ymek ypmayi :))
İyiyim şükür canım nerelisin![]()
Oh bu yemei derdi zaten kafayi yedirttirir:))
Nasılsın ne yaparsin kuzum.
Aman ogrenirsin zaten netten bakarakda bir tarifi yalarsin tada bakmiyorlar zatin gorsele sunuma önem ver yeter ahaha:)Yemek yapmayı bilmiyorum ki![]()
Ne mekiki kiz bende az topla az kk bi mutfak kaldi :)ev işleri ve iş arasında mekik dokuyup duruyorum![]()
Annemi sook etmek istemiyorum yoksa yapcamdaAman ogrenirsin zaten netten bakarakda bir tarifi yalarsin tada bakmiyorlar zatin gorsele sunuma önem ver yeter ahaha:)
Annemi özledim ya boşver kv'yiKullan sende hiç bilmiyon işini![]()
ohh ne güzel oda çabuk biter :) akaşama yemeğimde yok yemek yapan varsa öneride bulunsun :)Ne mekiki kiz bende az topla az kk bi mutfak kaldi :)