- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #34.381
Gel canım beklerim![]()
sağolasın canım çoluk cocuk varmı ne kdarlık evlisin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gel canım beklerim![]()
Immm ellerine sağlık kuzum♥
Ağustosta 5 yıl olacak canım. 1 kızım var 3 yaşına girecek nisanda. Peki seninsağolasın canım çoluk cocuk varmı ne kdarlık evlisin
Amin kuzum evli bekar .hepimizin sofrasına bereket olsun
Bende 5yilim olcak ekimde 2014 demi evlendin sende:)Ağustosta 5 yıl olacak canım. 1 kızım var 3 yaşına girecek nisanda. Peki senin![]()
Evet KuzumBende 5yilim olcak ekimde 2014 demi evlendin sende:)
Ağustosta 5 yıl olacak canım. 1 kızım var 3 yaşına girecek nisanda. Peki senin![]()
Amin canımallah bağılasın sağlıklı ömürler versin :) benim 6 aycık oldu daha![]()
yok kız evlenelik 6 ay oldu hahahAmin canımayy yerim onu ya öp benim için kokulu kokulu maşallah bi Bakmışsın 1 yasında
![]()
Ayy yeni geliinsin yaniiii cicim aylarıııyok kız evlenelik 6 ay oldu hahah![]()
Ayy yeni geliinsin yaniiii cicim aylarııı. Bak Allah söyletti ozaman yakındır
![]()
Selam kızlar. Nasılsınız? Kv gönderdim. Kızı uyuttum, eşim arkadaşlarıyla dışarı çıktı. Ben de size takılayım dedim:))
Aynen öyle:)) Dertlendigimizde, soracak sorumuz olduğunda, yalnızligimizda..imdadımıza yetişiyor :))))yaşasın kk klübu o zaman![]()
Aynen öyle:)) Dertlendigimizde, soracak sorumuz olduğunda, yalnızligimizda..imdadımıza yetişiyor :))))
Hayırli olsun, mutluluğunuz daim olsun. Buraya evlendikten sonra mı takılmaya başladın, oncesinde de takılıyor muydun? :))aynen öyle herkes birbirine tanımadan yardımcı oluyor :)
Zaten alışmış şimdiden kucağa bıraktığın an ağlıyoray maşallah kuzum bol bol sev minigimi♥
Hosgeldin kuzum iyiyiz bizde takikiyoz kuzum burda neler yaptin bakim :)Selam kızlar. Nasılsınız? Kv gönderdim. Kızı uyuttum, eşim arkadaşlarıyla dışarı çıktı. Ben de size takılayım dedim:))
Ya isi zor ozaman allah kolaylik versin kuzu♥Zaten alışmış şimdiden kucağa bıraktığın an ağlıyor