- 8 Eylül 2016
- 103.534
- 438.755
- 898
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #34.441
Survivor izleniyor mu daha :)))Meyve yiyorum sorvivore bakıyorum fıstığım sen napan bakem![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Survivor izleniyor mu daha :)))Meyve yiyorum sorvivore bakıyorum fıstığım sen napan bakem![]()
Yook canım kücük cook zorlugu yok aslında :))Market iside zor büyük mü.
İzleniyor başka bişey olmayınca ne edekSurvivor izleniyor mu daha :)))
Papci neyse ona dadandi herkesin oynadigi oyun 1aydir onuboynuyor:))Ay ne oyunmuş herkes oyun oynuyor vallaiyi yapıyorsun canım benim
Bende kabak tatlisi yapmistim cay :)Meyve yiyorum sorvivore bakıyorum fıstığım sen napan bakem![]()
Ha iyi bare ya orada bir mesgul senin için.Yook canım kücük cook zorlugu yok aslında :))
Afiyet olsun canım severim bende kabak tatlısını benim içinde yePapci neyse ona dadandi herkesin oynadigi oyun 1aydir onuboynuyor:))
Bende kabak tatlisi yapmistim cay :)
Ha iyi bare ya orada bir mesgul senin için.
burdayim cnm annemlerdeyim fazla giremiyorum oyuzden
Afiyet olsun canım severim bende kabak tatlısını benim içinde ye![]()
Annesiyle ilgileniyor. Balumm
Özledim yaa ,iyi gir arada bırakma beni buradaburdayim cnm annemlerdeyim fazla giremiyorum oyuzden
Öyle tabi canım zaten cook zor olsa buraya giremem kiHa iyi bare ya orada bir mesgul senin için.
iyim tatlisim napayim ugrasyorum bi otur bi kalk takilyom:)) siz napiyonuzz bakim
Burda tv var da acmıyorumİzleniyor başka bişey olmayınca ne edek![]()
Aynen öyle :) arastirmacilik zormu bare.Öyle tabi canım zaten cook zor olsa buraya giremem ki![]()
Bende cay tatli adam papci oyunu takiliyor bende kk bakip gormeden cikiyom basja seye bakiyom gibi:)iyim tatlisim napayim ugrasyorum bi otur bi kalk takilyom:)) siz napiyonuzz bakim
bnde ozledim sizi pek giremyom bgun yazarim aradaÖzledim yaa ,iyi gir arada bırakma beni burada
Anlamadım canım neyin zor oldugunuAynen öyle :) arastirmacilik zormu bare.
Valla bende şuan fransız kaldım zaten tvye KK da dolaşmaktanBurda tv var da acmıyorum
O yüzden hiç bilgim yok sadece hafta içi evde olunca dizilere bakıyorum :))))
Kuzum arastirmaciyimdedi biride sen degilmiydin.Anlamadım canım neyin zor oldugunu
Tamam böcüküm :-*bnde ozledim sizi pek giremyom bgun yazarim arada![]()