• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zaten bu sosyal medya hep bosanma sebebi oluyo aşirisi. bide bu tiktok vrya hep acik sacik kiz dolu ya hic edep haya da kalmams
Valla ne diyeyim Rabbim kadın erkek kimseyi harama saptırmasın Kuzum çok feci bişey onur kırıcıya burada birçok konuyu okuyorum Allahım koru diyorum. Ben bitane kızı dövdüm hemde evire çevire eşimlik bişey yoktu biyere gittik sıra alamamıştı eşimde yardım etti yanımda, sonra eşim biyere kadar gitti kız gelip ne demesin bana kendisi yabancı ülkemizde cogunlukta burda söylemiyim anla artık esinde ne kadar meraklıymış yardım etmeye fenada değil ama demesinmi. Herkezin ortasında tuttum senmisin bunu diyen evire çevire dövdüm güzel bir karate tekvando geçmişim var sağolsun hocalarımın ellerinden öpüyorum. Kızı gormen lazım ama hal kalmadı kimse yaklasmasın ben nezAman Yoruldum ozaman alırsınız anca dedim iybi dövdüm bak hala sinirleniyorum sonra olaylar olaylar o zamandan beri eşim yardım ederken tereddüt yasar yazık.

kuzum ben calisinca esimle alt usttuk ama ayni yer alt makine ust utu paketti bize gunlukcu geliyodu bitane kiz esimi gormus arkadasima demis bu cocuk kim arkadasim beni gostermis o kizin kocasi diye cok tatli cocukmus flan demis sora ben bunu duydum o kizi tuvalete kapattim öldurcektim kiz aglamaya basladi ben o anlamda demedim ben bu yasdayim o benim kardesim bilmem ne. yani kizlar erkeklerden beter olmus. banada asansorde 2 erkek denk geldi 1. katta baska firmanin elemanlari burdami calisyon dedi birisi evet dedim arada gelriz seni gormeye evliyim ben dedim olsun arkadas olruz dedi mal ya cvp vermedim hemen ciktim asansorden yani kimse dinlemiyo evliymis diye.
Aynen katılıyorum sana benim esim instgram face var adimiza oda nezaman istersem arada ona bakarim ondan kendi araba meraklisi genelde videolara merak eder bir ara kardesim dediklerini eklemeye başladı onceden izin veriyordum ama o olaydan beri vermiyom artık esimden küçük ama benlen yasitlar bende onceden abinderdim esime dedim kusura bakma bende abi dedim evlendik eklemiyorsun artik bende muhatab olmuycam dedim tartistik sirf o kisiler için sonra sildi simdilik bisi yok.
İnşallah canım aklı basına gelsin. Artık butür vakalar insanlarda çok özenti olmaya başladı artık esler birbirlerini çekici bulamamaya başlıyor bir tık fazlasını bulduğunu düşününcebaskasında.
Aynen kuzum haklısın bende uzak oluyom kendimi bole yerlede bulmek istemiyom asla namusa leke gelsin istemem çünki laf ettirtmem bunu dusunen yapmaz.
soluyorum benim herseyim ortada zaten istediginde aliyo bakiyo yaptigim bise yok cunku oda biliyo belkide bolesi isine geliyo daha rahat oluyo anlamadim amaci ne
Kuzum sen unursama ilgilenme bakim bir boşlukta yakala sifresini gozlmele eger bisi de uzerine gittikcede bisi oluyor bunlara
Whatsapp kullanılabilir bence ya. Kendinizi bu kadar kısıtlamak da ilişkinizi zedeler. Ama önce sana o güveni vermeli. Sarsılınca tekrar düzelmesi zor oluyor.
Aynen ben ailemle arada ordan konuşuyom özel bir durum o.
Valla ne diyeyim Rabbim kadın erkek kimseyi harama saptırmasın Kuzum çok feci bişey onur kırıcıya burada birçok konuyu okuyorum Allahım koru diyorum. Ben bitane kızı dövdüm hemde evire çevire eşimlik bişey yoktu biyere gittik sıra alamamıştı eşimde yardım etti yanımda, sonra eşim biyere kadar gitti kız gelip ne demesin bana kendisi yabancı ülkemizde cogunlukta burda söylemiyim anla artık esinde ne kadar meraklıymış yardım etmeye fenada değil ama demesinmi. Herkezin ortasında tuttum senmisin bunu diyen evire çevire dövdüm güzel bir karate tekvando geçmişim var sağolsun hocalarımın ellerinden öpüyorum. Kızı gormen lazım ama hal kalmadı kimse yaklasmasın ben nezAman Yoruldum ozaman alırsınız anca dedim iybi dövdüm bak hala sinirleniyorum sonra olaylar olaylar o zamandan beri eşim yardım ederken tereddüt yasar yazık.
Helal sana beee.

T Tatlianne20 bu erkekerden hersey beklenir dikat etmek lazim
Aynen oyle kuzum ben umursamiyom ama birden bi yalnis olsun yani sevmedigim huy anliyor artik eskisi gibi değil ev ayrinca topladi kendini olgun oldu ben 21 yasimda civik degilim oldum olali kimseyede civirmam kadinlarla guler eylenirim ama ole erkek olan goze batan yerlerde değil herkese gore değişir tavrim.

Aynen oyle kuzum ben umursamiyom ama birden bi yalnis olsun yani sevmedigim huy anliyor artik eskisi gibi değil ev ayrinca topladi kendini olgun oldu ben 21 yasimda civik degilim oldum olali kimseyede civirmam kadinlarla guler eylenirim ama ole erkek olan goze batan yerlerde değil herkese gore değişir tavrim.
erkekler gec olgunlasir derler ama bunun olgunlukla pek alakasi yoki sonucda evlisin yani baskasiyla fingirdemekten cok hoslanyolar kadinda evde habersiz iste

erkekler gec olgunlasir derler ama bunun olgunlukla pek alakasi yoki sonucda evlisin yani baskasiyla fingirdemekten cok hoslanyolar kadinda evde habersiz iste
Aynen meraklilar yeni maceralara heleki bunlari yapan hem cinslerimiz karaliyorlar kadinlarimizi .

Kadınlar da yüz verdiği için öyle. Vermese erkek 1 kere yapcak 2 kere yapcak 3. de vazgeçecek. Gerçi kafasına koyan başkalarını yine bulur ama... İki tarafta fena..
aynen cnm insanin icinde olucak iki tarafda ayni.. bu zmanda kocaya iy sahip cikmak lazim basi bos brakmaya gelmez bunlar

Back
X