- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #34.681
Sen konusturursun kiz sen de o kabiliyet varAz kaldi koniscaklar ablalari bebegimiz:).
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen konusturursun kiz sen de o kabiliyet varAz kaldi koniscaklar ablalari bebegimiz:).
Biraz isiriyor arada canimi yakiyorda bebek daha cahilligine veriyom ugrasiyom:)))Sen konusturursun kiz sen de o kabiliyet var
Biraz isiriyor arada canimi yakiyorda bebek daha cahilligine veriyom ugrasiyom:)))
Aleyküm selam canım hosgeldin nasılsın ne yapiyon hamis hamis.Selam herkese, iyi geceler kızlar :)
Selam canim nasilsinSelam herkese, iyi geceler kızlar :)
Okadar yem veriyom agzimdan yiyor sinra arada kapiyor doves8m geliyor :)))
Ayy allah seni ben kactane muhabbet kusu besledim o kadar samimi olamadimOkadar yem veriyom agzimdan yiyor sinra arada kapiyor doves8m geliyor :)))
Bırakma canım buralardayım hep ben gece dısında
Aleyküm selam canım hosgeldin nasılsın ne yapiyon hamis hamis.
Kv yi yolladık, sonra ayva tatlısı yaptım yedik benimkiyle, oturuyorum :))Selam canim nasilsin
hahaa kiz bnde cok besledim papagan muhabbet kusu flan bebek olunca enson 2 tanem vardi yumurtalari bile vardi yolladim giti esimin kuzenine:)) simdi bi baliklarim varEki Görüntüle 2238948 kusimdan selam var kizlar:)
Oh oh masallah canimmKv yi yolladık, sonra ayva tatlısı yaptım yedik benimkiyle, oturuyorum :))
aleykum slm cnm nasilsin:)Selam herkese, iyi geceler kızlar :)
İyiyim canım kv vardı ugrayamadım simdi kacabildim :)aleykum slm cnm nasilsin:)
Bende çok besledim kuzum belki 7 8 olmuştur disiler konismaz zaten yavruken alcan ilgi oster otekiler horcin cikiyor ya yada disi biraktim ama yalnizim şimdi yine besleyim dedim esim tek kaliyom oyalanayim diye aldi bakalim alisti alisti sansa.Ayy allah seni ben kactane muhabbet kusu besledim o kadar samimi olamadim
Gece ksu gündüz kusu farkketmez :)Bırakma canım buralardayım hep ben gece dısında![]()
Ayvayi yedin yani:)) oh afiyet olsun balim yarasin minigime♥Kv yi yolladık, sonra ayva tatlısı yaptım yedik benimkiyle, oturuyorum :))
dogru gelicekti sana gitimi bari:)İyiyim canım kv vardı ugrayamadım simdi kacabildim :)
Ahahaha o yedirtmeden biz gerçeğini yedikAyvayi yedin yani:)) oh afiyet olsun balim yarasin minigime♥
Evet, mission completeddogru gelicekti sana gitimi bari:)
Tamam o zaman cagır sen arada ben bazen takıma bakmaktan gelemezsemGece ksu gündüz kusu farkketmez :)