• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne güzell bnde almak istiyorum ama bakamam diye cesaret edemiyorum eşim hergünn diyo bn yok diyorum:) resimdeki kus demi
Aynen kuzum cok besledim sansa sakin cikanda oluyor suan agzimi icine gelmiş beni dinliyor askim cici kus diyom susunca hareket ediyir bisiler yapiyor ilgi istiyor bu sefer konuscak heral.

Diyetteydim mezun oldum :KK70:
Kilo mu alayım yine :KK70:
Tartı için bir tavsiyem yok ama uygun birsey almak istersen sinbo alabilirsin 20-30 lira arası değisiyor :)
Ya ne güzel bende de kas problemi var normalde diyetisyene gidiyordum ideal kiloma göre 4 kilo kaslarım zayıfmış spor yaparkende çok rahatsız ediyor beni fazla ağrım oluyor.
Sinbo ya güvenebilir miyim bilmiyorum

Ortuleri kaldirdim kusum pislemis hep cirpcam yeni yikamistim hep supurup mutfak bulasigi falan isler gucler sen napiyon bakim ortada ben varim Blue_Peri Blue_Peri

Nasil oldun mededi doktor balim.

Ben ortulerdwn basladim topladim suourcem ayni burada bulanikda evde aldi basini gidecek misali:))))
Allah kolaylık versin ya :KK70:. Muayene etti canım hafif ne bişey görünüyo dedi sekreterine,Nabzın çok hızlı atıyor dedi hap verdi 1 ay sonra tekrar gitcem kuzum .çok daralıyorumya zor nefes alıyorum balbocuu balbocuu

Son düzenleme:
Gecmis olsun kuzum dikkat et ozaman vitamin eksikligini icin kan ilaci vitamin gitmedinmi doktora.
Sağol kuzum. Gittim canım zaten bebek tedavisi görüyordum sürekli kontrol altındayım ama ilacı bırakır bırakmaz geri düşüyor değerler beslenme alışkanlığımı değiştirmem gerek sanırım faydalı şeyler yediğim yokki :110:

Allah kolaylık versin ya :KK70:. Muayene etti canım hafif ne bişey görünüyo dedi sekreterine,Nabzın çok hızlı atıyor dedi hap verdi 1 ay sonra tekrar gitcem kuzum .çok daralıyorumya zor nefes alıyorum
Geçmiş olsun önceki mesajları okuyamadım ciddi bir sıkıntı yoktur inşallah

Geçmiş olsun önceki mesajları okuyamadım ciddi bir sıkıntı yoktur inşallah
Sağol canım sol kolunda ve kalbimde uzun süredir yanma ve ağrı oluyordu da 6 ay önce gitmiştim temiz çıkmıştı ,2 haftadır arttı başkasına gittim bende bi kullanayım bakalım ilacı canım sağol.

Sağol kuzum. Gittim canım zaten bebek tedavisi görüyordum sürekli kontrol altındayım ama ilacı bırakır bırakmaz geri düşüyor değerler beslenme alışkanlığımı değiştirmem gerek sanırım faydalı şeyler yediğim yokki :110:
Yemene dikkat et meyve ye corba ic dikkat et saglik onemli kuzum.

Ya ne güzel bende de kas problemi var normalde diyetisyene gidiyordum ideal kiloma göre 4 kilo kaslarım zayıfmış spor yaparkende çok rahatsız ediyor beni fazla ağrım oluyor.
Sinbo ya güvenebilir miyim bilmiyorum
Tefal aldık canım 1 ay önce her cıkısımda farklı tartıyor hangisine güvencez bilmiyorum :)

Sağol canım sol kolunda ve kalbimde uzun süredir yanma ve ağrı oluyordu da 6 ay önce gitmiştim temiz çıkmıştı ,2 haftadır arttı başkasına gittim bende bi kullanayım bakalım ilacı canım sağol.
Tansiyonunada baktır canım oda kalp ağrısı yanma yapabiliyor yüksek tansiyon.

Back
X