• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşgeldin canım,iyiymiş tansiyonum canım baktı . hapı bir kullanayım inşallah geçer fena daraltıyor.. Sen kimsin nerelisin :KK66:
Hoşbulduk biraz işlerim vardı girmiyordum mersinden katılıyorum sanırım sen de yeni sayılırsın yeni gördüm yada rumuz değişikliği mi bazen isim değiştiren çok oluyor :)

Hoşbulduk biraz işlerim vardı girmiyordum mersinden katılıyorum sanırım sen de yeni sayılırsın yeni gördüm yada rumuz değişikliği mi bazen isim değiştiren çok oluyor :)
K.k da yeni değilim ama bu topikte yeniyim canım 1 haftalık falanım ;)

bnde hava cok souktu gitmedim hastaneye baska zman gitcem oyle ugrasyom kizla

Bizim buraya yaz geldi sanırım yalancı bahar :) sözde 1 haftadır yağmurlu günlük güneşlik hava var meyve ağaçları çicek açmış hep yazın gelmesini hiç istemiyorum :) aslında hiç çekilmiyor yazı şimdiden böyle sıcak olursa yazı düşünemiyorum gerçi burası nemle 50 dereceyi buluyor .

Bizim buraya yaz geldi sanırım yalancı bahar :) sözde 1 haftadır yağmurlu günlük güneşlik hava var meyve ağaçları çicek açmış hep yazın gelmesini hiç istemiyorum :) aslında hiç çekilmiyor yazı şimdiden böyle sıcak olursa yazı düşünemiyorum gerçi burası nemle 50 dereceyi buluyor .
aa neguzelmis oyle cicek acmasi flan yaz sevilmezmi hic nereki ora

Bizde burda donuyoruz istanbul çok soguk

Sağol canım sol kolunda ve kalbimde uzun süredir yanma ve ağrı oluyordu da 6 ay önce gitmiştim temiz çıkmıştı ,2 haftadır arttı başkasına gittim bende bi kullanayım bakalım ilacı canım sağol.
Neyseki temiz çıkmış ilaçla da atlatırsın canım stres de etkiliyor böyle ağrıları

Back
X