- 23 Mart 2016
- 276
- 13.333
- 188
- 30
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #35.201
Teşekkür ederim-MinikAnnecik- sohbete buyrun♥
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim-MinikAnnecik- sohbete buyrun♥
Hoşgeldin nasılsın♥Teşekkür ederim
Yoo ben buralardayım herzaman emrindeKizlar uyudunuzmu.
Bu saatte güzellik uykusuna mı yatıyorlarKizlar uyudunuzmu.
Yoo ben buralardayım herzaman emrinde![]()
Ortalik bi sakin artik ne yaparlarsa:))))Bu saatte güzellik uykusuna mı yatıyorlar
Ben burdayım canım :)))
Herkes yemek derdinde galiba :))Ortalik bi sakin artik ne yaparlarsa:))))
Aynen öyle canım bende dun patates haslamistim salatasini yapim diyom corba baska ne yapsam dusunuyim.Herkes yemek derdinde galiba :))
Aksama hareketlenir Buralar :))
Yemeklik neyin var ki canım yanına uygın birsey yaparsın :))Aynen öyle canım bende dun patates haslamistim salatasini yapim diyom corba baska ne yapsam dusunuyim.
Kabak yemegi yapim hemen.Yemeklik neyin var ki canım yanına uygın birsey yaparsın :))
Tamam canım kolay gelsin Afiyet olsunKabak yemegi yapim hemen.
Oda bekar verecez yakinda sizi kismet ciksinZipzip sen bekar mısın benim gibi boşsun buralarda çok dolanıyon Seni gidi Zipzip![]()
Etiket yapmayınca göremedim canım :))Zipzip sen bekar mısın benim gibi boşsun buralarda çok dolanıyon Seni gidi Zipzip![]()
Nasip bakalım :))Oda bekar verecez yakinda sizi kismet ciksinZipzip-
Işlerim vardı bitti geldim :)))
Bende yemek cay oturdum :)) bebegimi banyo ettirdim bak atiyom resmini.Işlerim vardı bitti geldim :)))
Soguk değil mi üşütmesin :)))Bende yemek cay oturdum :)) bebegimi banyo ettirdim bak atiyom resmini.