- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #35.221
Sicak ev usutmez gercekmi sandin kiz:))Soguk değil mi üşütmesin :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sicak ev usutmez gercekmi sandin kiz:))Soguk değil mi üşütmesin :)))
Maşallah canım cook güzel yıkanınca ne güzel görünmüs tüyleriEki Görüntüle 2239329 teyzeleri bebegime bakin ilk banyosu çok güzel yikandi.
Ne bilim hiç kuşum olmadı ki :))))Sicak ev usutmez gercekmi sandin kiz:))
Kendi kivircigin icinde yikaniyor:)Maşallah canım cook güzel yıkanınca ne güzel görünmüs tüyleri![]()
Ahaha suan cocuk yok bende kuzum:)Ne bilim hiç kuşum olmadı ki :))))
Slm kizlar nasilsinz bakemKendi kivircigin icinde yikaniyor:)
Hoşgeldin rumeysam oturuyom ama kahve cekti canim esimle yapsammi diyom.Slm kizlar nasilsinz bakem
Biliyorum canım kusun için dedim zaten :)))Ahaha suan cocuk yok bende kuzum:)
Unutmusum tam etiketini gorunce ben bunkizi nasıl unuurum dedim ismine alisamadim heral misse alosinca:))hani ben
Yap kiz ic valla severim kahveyi ama esim hic sevmezHoşgeldin rumeysam oturuyom ama kahve cekti canim esimle yapsammi diyom.
Iyiyiz canım sen nasılsın ben biraz grip oldumSlm kizlar nasilsinz bakem
Olabilir kuzum neyse olur boyle aradaUnutmusum tam etiketini gorunce ben bunkizi nasıl unuurum dedim ismine alisamadim heral misse alosinca:))
Suyu seviyor o zaman :))Kendi kivircigin icinde yikaniyor:)
Saol canim benm bende gece banyo yaptim halsiz kaldim sabah erkenden asilama icin dosyalari ayarladimIyiyiz canım sen nasılsın ben biraz grip oldum![]()
Balim benim unutmam seni naptin bugün bakem.Olabilir kuzum neyse olur boyle arada
Benimkide sevmez ama bana eslik eder :)))Yap kiz ic valla severim kahveyi ama esim hic sevmez
Yaaa inşallah güzel bir sonuc alırsın canım bizlere de haber verirsinSaol canim benm bende gece banyo yaptim halsiz kaldim sabah erkenden asilama icin dosyalari ayarladim
Canim dpsyalari ayarladim erkenden yola ciktim bugun halledim dedim yoksa unuturdumBalim benim unutmam seni naptin bugün bakem.