- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.685
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #35.341
Bayburt bende canımAnladim canim nerede oturuyosun ben istanbul
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayburt bende canımAnladim canim nerede oturuyosun ben istanbul
Geldim ben yeni gördüm oyun oynanacağını hadi oynayalım.Gelsinler de kuzum.
Hoşgeldin zuzuGeldim ben yeni gördüm oyun oynanacağını hadi oynayalım.
Cocuk varmi ilk icinmi tedavi surecindesinBayburt bende canım
İstanbul’da hangi devlet hastanesine gidiyosun canm bnde İstanbul’da oturuyorumdaCocuk varmi ilk icinmi tedavi surecindesin
Ilk daha canım 7aylık evliyimCocuk varmi ilk icinmi tedavi surecindesin
Kanuni canim neresindensin ben kucukcekmeceİstanbul’da hangi devlet hastanesine gidiyosun canm bnde İstanbul’da oturuyorumda
Bnde 4.leventteyimKanuni canim neresindensin ben kucukcekmece
Aynı ben gülüm hahahhahahahahhhEtiket yapmayınca göremedim canım :))
Bekarım canım cook mu belli oluyor
Sabah 9 aksam 10 burdayım![]()
Ayyy maşallah canim rabbim bozmasin insallah rabbim gonlumizden geceni yaşatmayı nasip etsin insallahIlk daha canım 7aylık evliyim![]()
Hmmm biraz uzaksin bana orada esimin akrabalari varBnde 4.leventteyim
Amin cümlemizin inşallah canım sen ne kadarlık evlisin ♡Ayyy maşallah canim rabbim bozmasin insallah rabbim gonlumizden geceni yaşatmayı nasip etsin insallah
Aynn canm biraz uzakHmmm biraz uzaksin bana orada esimin akrabalari var
6sene canim 2017de bi dusuk yasadim oda 2ay klomen 3.ay serophone ve gida takviyesi kullandim hamile kaldim 16gun surdu 2aylikti düşük yasadimAmin cümlemizin inşallah canım sen ne kadarlık evlisin ♡
Cok uzuldum, umarım gönlünüze göre olur, Allah hayırlısını nasip eder.6sene canim 2017de bi dusuk yasadim oda 2ay klomen 3.ay serophone ve gida takviyesi kullandim hamile kaldim 16gun surdu 2aylikti düşük yasadim
Üzüldüm canım6sene canim 2017de bi dusuk yasadim oda 2ay klomen 3.ay serophone ve gida takviyesi kullandim hamile kaldim 16gun surdu 2aylikti düşük yasadim
Çok üzüldüm canm rabbim hayırlılı sağlıklı evlatsalar nasip etsin isteyen herkese içindede bizlere6sene canim 2017de bi dusuk yasadim oda 2ay klomen 3.ay serophone ve gida takviyesi kullandim hamile kaldim 16gun surdu 2aylikti düşük yasadim
Amin allah razi olsun canm benim amin cumlemizin insaallahCok uzuldum, umarım gönlünüze göre olur, Allah hayırlısını nasip eder.![]()
Ben de iyiyim canim :)Bunu sevmeden duramiyomki masumluguna kaniyom:))
Hoşgeldin askitom is yapcam:)) sen napiy9n
Kimin dogum guny kiz:)
Amin insallah canim bu bir sinav imtihanim evlatla oldu varsin olsun ben sabirla bekliyorumÜzüldüm canımrabbim inşallah bi beklemenin çabanın mükafatını verir sağlıklı hayırlı evlatla
Çok üzüldüm canm rabbim hayırlılı sağlıklı evlatsalar nasip etsin isteyen herkese içindede bizlere