- 24 Aralık 2018
- 1.399
- 10.565
- 208
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #35.521
13-14 yaşlarında yapmışımdır gıcık olduğum arkadaşımla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
13-14 yaşlarında yapmışımdır gıcık olduğum arkadaşımla
Ben kucukken çok olaya girdim hatta olayda kizlar bas yapti beni biside toplasp toplu doverdik bikere okulun merdiveninden dusurdum oda abimin sevgilisi mis kiz anneme kufur etti yani agzindan o küfür çıktı kızın ayak alciya alindi ama şikayet etmedi ordanda namim yayildi ama abimden dolayi yaklasan olmazdi kizda kendi gelip ozur diledi ama simdi asla melek gibiyim:)
Yok olmadı..
Ama hayallerimde gerçek olmasını istediğim biri var. Umarım hayal de kalmaz.. :):)
:)) yakın mi:))Yok olmadı..
Ama hayallerimde gerçek olmasını istediğim biri var. Umarım hayal de kalmaz.. :):)
Söylemem. Ama bulsam agzini burnunu dağıtmak istediğim biri var .kimmis merak etim
demek tatliliginin altinda bi cadilik varmis heeeBen kucukken çok olaya girdim hatta olayda kizlar bas yapti beni biside toplasp toplu doverdik bikere okulun merdiveninden dusurdum oda abimin sevgilisi mis kiz anneme kufur etti yani agzindan o küfür çıktı kızın ayak alciya alindi ama şikayet etmedi ordanda namim yayildi ama abimden dolayi yaklasan olmazdi kizda kendi gelip ozur diledi ama simdi asla melek gibiyim:)
Oooo olay olmuş desene:)))demek tatliliginin altinda bi cadilik varmis heee
ay bende cok kavga ederdim bide cingeneler vardi bana sarmislardi okul cikisi bi kavga ettik kizin sac bas giti bendede az hasar vardi ertesi gun okula abisini getrmis cikista bana bi yumruk atti gozum bildigin morardi erkekden yumruk önumde yildizlar uçusmusdu eve geldim anem noldu dedi kapiya carptim dedim![]()
Bazen sinirli olurum bu huyumu hiç sevmez , takıntılarım vardır temizlik konusunda bunu da sevmez başka aklıma gelmiyor ...Esiniz tarafından beğenilmeyen yönünuz var mı?? Fizik olarakta olur. ?? Yürek yemiş eşleriniz var mı bakayım..
Reyyan__ sen sor canim
Çok komiksindemek tatliliginin altinda bi cadilik varmis heee
ay bende cok kavga ederdim bide cingeneler vardi bana sarmislardi okul cikisi bi kavga ettik kizin sac bas giti bendede az hasar vardi ertesi gun okula abisini getrmis cikista bana bi yumruk atti gozum bildigin morardi erkekden yumruk önumde yildizlar uçusmusdu eve geldim anem noldu dedi kapiya carptim dedim![]()
simdiye kadar hic bisi demedide benim burnumda kemik cikmasi var ameliyatlik biraz kotu duruyo..Esiniz tarafından beğenilmeyen yönünuz var mı?? Fizik olarakta olur. ?? Yürek yemiş eşleriniz var mı bakayım..
Reyyan__ sen sor canim
Ben affetmis gibi görünüyorum... Umarım afedebilirim..Bazen sinirli olurum bu huyumu hiç sevmez , takıntılarım vardır temizlik konusunda bunu da sevmez başka aklıma gelmiyor ...
Hayatınızda affedemediğiniz kisiler oldu mu??
T Tatlianne20 sen sor tatlım..
Benimki ben konusurken sus der ama haksiz cunku hakli yapar kavga ederiz sonra:))Esiniz tarafından beğenilmeyen yönünuz var mı?? Fizik olarakta olur. ?? Yürek yemiş eşleriniz var mı bakayım..
Reyyan__ sen sor canim
Hayırlı geceler kuzum allaha emanet ol♥T Tatlianne20 benim baya uykum geldi. Ben Kaçtım.. Size iyi geceler tatlı rüyalar....
Amaann sen neymişsinBen kucukken çok olaya girdim hatta olayda kizlar bas yapti beni biside toplasp toplu doverdik bikere okulun merdiveninden dusurdum oda abimin sevgilisi mis kiz anneme kufur etti yani agzindan o küfür çıktı kızın ayak alciya alindi ama şikayet etmedi ordanda namim yayildi ama abimden dolayi yaklasan olmazdi kizda kendi gelip ozur diledi ama simdi asla melek gibiyim:)
İyi gecelerT Tatlianne20 benim baya uykum geldi. Ben Kaçtım.. Size iyi geceler tatlı rüyalar....
Cahillik ablasiAmaann sen neymişsin![]()