- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #36.121
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh ohh şimdiden kolay gelsin tatlımcımmmBen serbest cam dolap itina ile temizlenir.![]()
Küstüm hihRumeysa nerdesin kuzum.
iyim böcegim sen naslsinnasilsin bebeğim
Evdeeee:)Rumeysa nerdesin kuzum.
Kuzum birinizi mutlaka unutuyom askim Özür dilerim balimmnnm

sen tut kizi etiketleme sora nerdesinRumeysa nerdesin kuzum.
Napim canim bugunevdeydim eltime indim sonra geldim dolaba sigara böreği yaptim attim yemek cay falaniyim böcegim sen naslsin
KiZ be özür diliyon opsen yeterrr mmmuuuaaahhhKuzum birinizi mutlaka unutuyom askim Özür dilerim balimmnnm![]()
Aynnnnn yaaasen tut kizi etiketleme sora nerdesin![]()
oyle dolaba yapip atinca iy oluyoya bi misafir fln gelince hemen cikar pisirNapim canim bugunevdeydim eltime indim sonra geldim dolaba sigara böreği yaptim attim yemek cay falan
Gecti gunum
Aynn canim biraz peynirli birazda patatesli yaptim benim esim patatesliye bayiliroyle dolaba yapip atinca iy oluyoya bi misafir fln gelince hemen cikar pisir
Ne olcak ozaman gitcenmi:/ozmnda msj yzamiyom![]()
Senin yerinede temizlerim balim sen 9 ay dinlen.Oh ohh şimdiden kolay gelsin tatlımcımmm![]()
Küstüm hih
Evdeeee:)
Seni varya seniiisen tut kizi etiketleme sora nerdesin![]()
Operim cok cok♥KiZ be özür diliyon opsen yeterrr mmmuuuaaahhh
Ayyy tişkür ederim kuzummmSenin yerinede temizlerim balim sen 9 ay dinlen.
Ne olcak ozaman gitcenmi:/
Senin yerinede temizlerim balim sen 9 ay dinlen.
Seni varya seniii
Operim cok cok♥
Aman dikkat et stres uzak ol pozitif rahat ol slow sarkilar ac surelr bebisie dinlet ahahhahaAyyy tişkür ederim kuzummminşallah mümkün olur :))
Böcük sarj bitti heralapion bidenem