2. Icin en iyi sure nedir ya sizce bazilari hemen ardarda diyor kimileri biraz fazla olsun arasi diyor.. gerci kardes guzeldir degil mi ben tek buyudum. Kardes nesedir :KK200:
Canim ara uzayınca da olmuyor en iyisi iki yaşında felan ..

Gözlerini açmıştı gidecegim sira son bakisini gösterdi bana:/ şükür allahima...
Canim ya!! Ben yeni katildigim icin bilmiyorum.tabi ki.. yavrunu kaybettiysen cok.cokuzuldum... bir de burada hayiflaniyorum ben hastaliktan. Hakkinu helal et

hemsire normal diyor bugun gittim doktora 69 cm boy 7.500 kilo 8 aylik iste.
bide benim kiz hic doru durus uyumuyo cok hareketli hiperaktif gibi 2 dk durmuyo bide kucakta surekli dogal olarakta eziliyo yani hem tombul olsa nasi tasiycam bole iyy bnce:KK48:
Arkadasim bebeginin boyu ve kilosu gayet guzel ve orantili.Bunu skinti yapma kendine.Kilolu olmak mesele degil onemli olan saglikli olmak ♡

20190227_031731.webp

Gözlerini açmıştı gidecegim sira son bakisini gösterdi bana:/ şükür allahima...
Kiyamam sana... cennet bahcelerinde seni izliyordur annesi... en yakin zamanda kucagin dolsun insallah canim. Bol.bol incir kurusu ye vitaminlerini kullan biz de dua edelim :anneadayı:

hiz sorma benim kaynanam 6 tanesini evde dogurmus ben 1ini 2 gunde zor dogurdum valla:KK70:
Eski toprak kadınlar öyleymiş canim, şimdiki biz yeni nesiller nazlıyız :-)

Canim ya!! Ben yeni katildigim icin bilmiyorum.tabi ki.. yavrunu kaybettiysen cok.cokuzuldum... bir de burada hayiflaniyorum ben hastaliktan. Hakkinu helal et

Kiyamam sana... cennet bahcelerinde seni izliyordur annesi... en yakin zamanda kucagin dolsun insallah canim. Bol.bol incir kurusu ye vitaminlerini kullan biz de dua edelim :anneadayı:
Sağol kuzum amin nerden bilecensin kuzum önemli değil ben unutulmaz zaten bole bisi kalbimnde hep.

Back
X