Aglattiniz benide ha guldurun eccuk:/ ben hep şükrediyom herseye hazirim acigim her konuya.
Sen hep gül tatlişım.. Rabbim yüzünü güldürecek İnsaAllah.. İyi kalplim benim..

paylasdinizmi:KK70:
cnm yanlis anlamada kizinin bitane daha kiz kardesi olmasi iy olurdu kiz kardes olmak bambaska biseyy:KK36:
Ben olsun cok isterim kizkardes candir ,benim yok o yuzden eksikligini cok hissediyorum:KK42:
Cocuklari evet paylastik :-) :-)
Oglanlari o yikar hep mesela ,dersine hic karismam ,gezdirir oynatir yedirir , uyuturken asla sut icirmeden uyitmaz mesela :-) gece elli kere uyanir ustlerini ortmeye ..Benden daha iyidir :KK53:

Ben olsun cok isterim kizkardes candir ,benim yok o yuzden eksikligini cok hissediyorum:KK42:
Oglanlari o yikar hep mesela ,dersine hic karismam ,gezdirir oynatir yedirir , uyuturken asla sut icirmeden uyitmaz mesela :-) gece elli kere uyanir ustlerini ortmeye ..Benden daha iyidir :KK53:
hadiyaa masallah enisdeye herkez yapmaz bole valla helal olsunn baba dedigin bole olur:super:
benim 2 ablam var arkadas gibiyiz okadar bagliyizki ben kiziminda bi kiz kardesi olmasini isterim:))
sende bi dusun bunu:KK66:

Ne kadar iyiymiş kuzum MaşâAllah diyeyim enişteye .

hadiyaa masallah enisdeye herkez yapmaz bole valla helal olsunn baba dedigin bole olur:super:
benim 2 ablam var arkadas gibiyiz okadar bagliyizki ben kiziminda bi kiz kardesi olmasini isterim:))
sende bi dusun bunu:KK66:
Esime guvenip istiyorum ama artik kafam kaldirmiyor diyor..Hayirlisi diyelim kuzum.

Back
X