- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #36.481
iyim bnde sukur nolsun takilmaca:))İyi olmaya calısıyoruz öyle canım sen nasılsın :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyim bnde sukur nolsun takilmaca:))İyi olmaya calısıyoruz öyle canım sen nasılsın :)
Şifa olsun canım. Regl sancısı nedir çok iyi bilirim lise zamanında duvar tırmalardım ki canım da tatlı değildir. Annem diyanet takvim yapraklarında okumuş defne çayı içine bal hergün yaptı bir kaç ay sonra daha sakindi çok sancım olunca dayardı nane kekik çayını inşallah size de iyi gelirOy canım benim çok sağol ball annemizz regl olmuş onun için dedim ben ama aklıma yazdim bunu sandım olduğunda mutlaka denerim ❤
iy gecelerrr canlarr![]()
İyi geceler .)
İyi geceler tatlilarOy canım benim çok sağol ball annemizz regl olmuş onun için dedim ben ama aklıma yazdim bunu sandım olduğunda mutlaka denerim ❤
BendenizIyi geceler herkeze kimler var![]()
Iyi geceler herkeze kimler var![]()
İyi geceler, hoşgeldiniz :))İyi geceler tatlilarnasılsınız bakalım..?
Hoş buldum sende hoşgeldin nasılsınİyi geceler, hoşgeldiniz :))
Hosbuldum canim.. nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?İyi geceler, hoşgeldiniz :))
İyiyim canim benim kız bugün erken uyudu da bakayım dedim .. sen nasılsın canim??Selam nasılsın![]()
O ne kız roman mi?Metres sevdalıları
Yok kız .. bdv de konu...O ne kız roman mi?
Yok kız .. bdv de konu...![]()
Bende iyim ne kadarlık kızınızİyiyim canim benim kız bugün erken uyudu da bakayım dedim .. sen nasılsın canim??
İki yaşında teyzesi..Bende iyim ne kadarlık kızınız
Maşallah rabbim yokluğunu göstermesin inşallah.İki yaşında teyzesi..
Sağol canım.. darısı sana İnşâAllah en kısa zamanda..Maşallah rabbim yokluğunu göstermesin inşallah.