Evet çok şükür iyi gelecek :) inşallah

Geldim balim. insaallah bundan sonra girmeye gayret ederim,valla yuzde doksan senin icin giriyorum. Yoksa su saat olmus Culhagibi uykusuzluktan keşlere dönmüs,bebe saatte bir zirlar,moraller cokmus,koca desen horultusunun ruzgari beni savurur,vay vay ki halime...
Kafani dağıt olmazsa yarin sabah senin için dua baslatirim insalah güzel sonuçla gelirsin burda herkes sana dua ederi kuzum uzulme yazarim yarin du etsinler insallah rabbim duyar sesimizi.

Ay ne guzel,bayilirim eski kazidan cikan eserlere,her birinin hikayesini hayal ederim,kimlerin sahip oldugunu,o zamanda neler yasadigini,cok degisik bi duygu anlatamiyorum
Ama biz tarihimize sahip çıkamayan insanlarız . Ne güzel ki sen bunun bilincindesin . Ama bilincinde olmayıp onlara sadece define gözüyle bakan o kadar çok insan var ki ...

Ama biz tarihimize sahip çıkamayan insanlarız . Ne güzel ki sen bunun bilincindesin . Ama bilincinde olmayıp onlara sadece define gözüyle bakan o kadar çok insan var ki ...
Aynen öyle ya eski tarihi seyler kiymetli ve bulundiginda muze degilde neler ediyorlar anlami olan seyleri.

Senun için de gecerli diyim kuzim arkadasimin çocuğu rasizlandi onada dua edelim ♥
Yok ben soracaktım hatta arkadasa diyorsun deme diye olsun Allah razı olsun diyeyim zararı mi var ki dedim :) Rabbim tez zamanda Şafi adıyla şifa versin inşallah kuzuya :dua:

Yok ben soracaktım hatta arkadasa diyorsun deme diye olsun Allah razı olsun diyeyim zararı mi var ki dedim :) Rabbim tez zamanda Şafi adıyla şifa versin inşallah kuzuya :dua:
Sagol kuzuzm amin bizde anne oluriz inşallah bende 5 sene olcak allahim insallah o anne deme duyguyu tadirirr.

Sana dedim kuzu arladasin kini cevaplamayi unuttum sana dedim dua ederiZ yarin güzel haber verir sin insallh bebisimizden.
Senin ne guzel kalbin var canim benim Allah razi olsun,baskalari icin ettiginiz dualariniz,kendiniz icin istediklerinizin kabulune vesile olsun...
Yarin gitmeyecez haftasonu gidecez haftaya Carsamba cekilecek film,hayirli sonucu da o gun ogrenecez insaallah..

Allah razi olsun aminnn...Kuzu ki ne kuzu teyzesi,canimi cikardi uyuyana kadar,bir yasinda bi bebek oniki de uyur mu:skandal:

Senin ne guzel kalbin var canim benim Allah razi olsun,baskalari icin ettiginiz dualariniz,kendiniz icin istediklerinizin kabulune vesile olsun...
Yarin gitmeyecez haftasonu gidecez haftaya Carsamba cekilecek film,hayirli sonucu da o gun ogrenecez insaallah..
Anladim canım olsun bende hamile iken insan o duaya nekadar muhtac oluyor skinti giden bir gebelik olunca dogana kadar kkdan çok dua aldım belki birilerin kabul olur diye ohtiyac duyuyor insan işte kuzum insan biribirine dua ederse rabbim onuda görür zorluk zamanda .

Back
X