- 8 Eylül 2016

- 103.554

- 438.790

- 898

- 36

- Konu Sahibi Tatlianne20
 - #37.061

günaydınn ❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınnnn ballimmmgünaydınn ❤
Canimmmm@__zuzu @adel8893 @balbocuuu @Bayan Papatyabulca @kahvesevmemben
ByNkoaLa @EternaaLLove @Brunello Cicinelli @Finr @minik meleklerim @melankolimm @Psikolojik Deliii @IsikOlsun @Sumeyye-F @terelelli34
Elif @Lilaseverr @Nnuurrr @Puantiyeli DON @poyrazinmelegi @ParteMoralll @Pembis Hayaller @sedanur91 @Safistd @TamBirRabia @Sonsuzaskkk
sivastrabzon @nly92 @kkaderim @Senden Gelen @BeautifulAnne1906 @Reyyan__
Kara_gozlum @gulse14 @Oeksuez @Esseteacher @Temmuz07
sivastrabzon
Blue_Peri
![]()
Kuzuuum@__zuzu @adel8893 @balbocuuu @Bayan Papatyabulca @kahvesevmemben
ByNkoaLa @EternaaLLove @Brunello Cicinelli @Finr @minik meleklerim @melankolimm @Psikolojik Deliii @IsikOlsun @Sumeyye-F @terelelli34
Elif @Lilaseverr @Nnuurrr @Puantiyeli DON @poyrazinmelegi @ParteMoralll @Pembis Hayaller @sedanur91 @Safistd @TamBirRabia @Sonsuzaskkk
sivastrabzon
Blue_Peri
![]()
Merhaba canım yeni gördüm :)@__zuzu @adel8893 @balbocuuu @Bayan Papatyabulca @kahvesevmemben
sivastrabzon
Blue_Peri
![]()
@__zuzu @adel8893 @balbocuuu @Bayan Papatyabulca @kahvesevmemben
sivastrabzon
Blue_Peri
![]()
Kuzum bu yazilqri hep kaciriyom etiket konuşmalar falanKizlar bu topige nazar degdi galiba bu degisimden sonra
Nasılsın canım hoşgeldin arada hatrini zi soruyom iste magzur görün:)Günaydın kızlar:) T Tatlianne20 m gece etiketlemişin görmedim:)
Nasılsın canım benim ♥Merhaba canım yeni gördüm :)
Canim nasilsin kuzum.Kuzuuum![]()
Melegim nerelerdesin neler yapiyon hamarat annem. .Canimmmm
Kuzum nasılsın canım benim.
Canım nasılsın bitane si.GÜNAYDIN KIZLAR :)
Canim hosgeldin ev işleri yemek falan derken oturdum sen napiyon ballKızlar günaydın nasılsınız
İyiyim, çok teşekkür ederim. Sen nasılsın vefalı arkadaşım?Kuzum nasılsın canım benim.