• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende özledim kiz napim ev is güç kaynanam bugun hastaydi onla ugrasiyom bende hasta gibiyim nane limon ictim biraz. Oyle kuzum sen nerelerdesin napiosn
Geçmiş olsun bebeğim kıyamam dinlen.bende aynı ev çocuk ugrasıyorum arada buraya bi göz atıyorum öyle valla vakit geçiyor.

benimki uyududa uyandi simdi tekrar uyutyorum esimde az once giti yatmaya bu aralar telle cok ugrasyom diye sinirlendi biraz saydirdi giti uyuz😡
Benimkide arada ne biliyorsun erkek olmadıklarını dıyo birde benim çorbada kazenin yorumu görünce biraz kıllandı ama cabuk geçti Allahtan ,arada bana resim gösterir su sunumda iyi bak böylede yap dıyo ne dediği belirsiz ;)

Benimkide arada ne biliyorsun erkek olmadıklarını dıyo birde benim çorbada kazenin yorumu görünce biraz kıllandı ama cabuk geçti Allahtan ,arada bana resim gösterir su sunumda iyi bak böylede yap dıyo ne dediği belirsiz :KK66:
kiz benimkide durdu durdu tam ona öküz dedim onu gordu ondan beri kil yoksa cok takilmazdi telle ugrasmama

Back
X