- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #37.261
Gece gece ben gibi uyumayanlar varmış geldim tabi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gitme kal be yanimdaaa suradaaa bas ucumdaaa sana kurban olurummmmm elevedaaa demeee banaaaaaa![]()
kafa nereye biz oraya
Ben aradığım forumları zor buldum BDV yi zor buldumKizlar izledigim profillerin yazdiklari durumlari nerde göre bilirim?![]()
Teşekkürler canım bende kutluyorum kandiliniVarlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarımızın Rabbimizin yüce katına iletilmisine vesile olan bu mübarak kandil gecesinde dualarda buluşmak ümidiyle Kandilinizi kutlarım.❤⚘
❤
Tühhh o kadar izledigim profil var hic birinin yolladigi durumlari göremiyorumBen aradığım forumları zor buldum BDV yi zor buldum
BBG biri bizi gözetliyor33 misafir wuuuaahhh![]()
Hangi profil mesajlari kuzum? Bir sokak cocugu kalbim yaziyor bende onu mu diyorsun?Oeksuez kız su yeni profil mesajları varya oraya nasıl yazabiliyoruz site değişti herşey kafamda allak bullak oldu bulamadım nereye yazılacagını
Canım o herhalde herkez görebiliyorya hani paylaşım yapılıyor. Cayır cayır paylaşım yapan ben sitenin gazabına ugradımyaaHangi profil mesajlari kuzum? Bir sokak cocugu kalbim yaziyor bende onu mu diyorsun?
Canım o herhalde herkez görebiliyorya hani paylaşım yapılıyor. Cayır cayır paylaşım yapan ben sitenin gazabına ugradımyaa
Hoşgeldin bal kuzum sohbetini özledik zatinnn
Kuzu.sen geldinde onlar yok![]()
Hmmm vallah bilmiyorum bu yeni KK benimde basimi döndürdü bayaKuzum işte bu bende durumunuzu güncelleyin yazmıyor
Vaaayyy kimlerrrr gelmis kimlerrr bizi unuttun sandim :)))Hoşgeldin bal kuzum sohbetini özledik zatinnn
Bende hep etoket yazolar falan kaciriyom sohbeto . | |||||||
Yahu unuturmuyum kuzum topikde kim kime oldu guzel olduda zaman alcak gibi eccuk.Vaaayyy kimlerrrr gelmis kimlerrr bizi unuttun sandim :)))