- 29 Nisan 2015
- 31.490
- 105.775
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #37.281
Hayırlı geceler kuzum ,ufaktan kaçıyorum bendeHayırlı geceler kızlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı geceler kuzum ,ufaktan kaçıyorum bendeHayırlı geceler kızlar.
Aynennnn biraz tuhaffff ama yaaa :))Artik gelen giden bizde görüyoruz desenize pro ya gerek kalmadi yani:)))
Aynen bende uyuyorum kuzular yarin görüsmek üzereee insallahhHayırlı geceler kuzum ,ufaktan kaçıyorum bende![]()
Aman dikkat et kuzum dur daha erken pest etme ben bile bu yaşta tikaniyom olur ole şeyler.Benim de yemek vaktiydi, yemek hazırladım masa kur, kaldır.. anca boş kaldım.. Ben artık eskisi gibi koşturamıyorum. Pilim erken bitiyor vücudum erken yoruluyor..Onun için dikkat etmeye çalışıyorum. Ama ne mümkün!...
Estağfurlah ne dimek memnun oluyorum:)
Erkencisin kuzuAynen bende uyuyorum kuzular yarin görüsmek üzereee insallahh ❤❤❤
Aynrn baya zor geliyor bana:))Aynennnn biraz tuhaffff ama yaaa :))
Olsun canım şükür kuzim iyiyim is guc yemek koşturmaca evlerde bal sen napiyon.Canlar nasılsınız kusura bakma.@tatlianne pek musiat olamiyorum
Herzaman beklerim kuzum ♥Yeniden buraya gelmek, sohbet etmek çok güzel bu arada..
İnşallah canım ,buarada kendi profilimden paylaşabildim çok sağol yineAynen bende uyuyorum kuzular yarin görüsmek üzereee insallahh ❤❤❤
Hayırlı geceler kuzum.İnşallah canım ,buarada kendi profilimden paylaşabildim çok sağol yine.
Hayırlı geceler kuşum.
Heeç bırakıp gidesim yok amma sarjımda azaldı iyi geceler tatlummmHayırlı geceler kuzum.
Ayni bende arada misafir ev iş güç ugrasiyom balimNapimmm canm benim yaa uğraşıp duriyorm sen neler yapiorsn
Hmmm ellerine sağlık ben de fasulye pilav corba salata tursu kuzumBende 1 haftalık 2 GB geldi oyuzden rahatım netim az diye girip bakıp çıkıyorum Kuzum. Buzluktan yeşil fasulye cıkarmıstım onu yaptım pilav salata un tarhana corbası ,tatlı Kuzum sen
Yarın kandil simdiden mübarek olsun kuzum.Heeç bırakıp gidesim yok amma sarjımda azaldı iyi geceler tatlummm![]()
Nnini söyledimayagindami sallycan kocisi ninnimi sölucen kocisi uyutayim nedirr qiii![]()
Hayırlı geceler ozaman kuzum♥Sanada şeker:)Çıkarım birazdan:)![]()