- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #37.321
Mesajını şimdi aldım aleyküm selam hatun nasılsın bakim.Herkese benden Selammm hatunlarr![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesajını şimdi aldım aleyküm selam hatun nasılsın bakim.Herkese benden Selammm hatunlarr![]()
Allah kabul etsin yarin bi yasin rabbim izin ederse okurum hepimize kuzum♥Etmezmiyim kuzum ederim ananeme de gidicem yarın mezarlığa annemin babamın yanına
Cok sukur kuzum olmedik surunuyoruz isteMesajını şimdi aldım aleyküm selam hatun nasılsın bakim.
Herkese benden Selammm hatunlarr![]()
Oy yerim seni benAllah kabul etsin yarin bi yasin rabbim izin ederse okurum hepimize kuzum♥
Bende bakim da bugün regelin bitiş gunu 3 gibi dus alip bişiler yiyip noyet etcem namaz kilip yatariz sonra:))Cok sukur kuzum olmedik surunuyoruz iste
Imsak kacta oluyor acaba ya bakayim bi.
Bende oruc tutmak istiyorum insallah.
Kuzum bu hasreti bilen anlar birbirini♥Oy yerim seni ben ❤ tatlı annem benim ya
Aynen meleğim benim rabbim büyükKuzum bu hasreti bilen anlar birbirini♥
Gecen sene ramazanlikta lohusaydim tutamadim hic.Bende bakim da bugün regelin bitiş gunu 3 gibi dus alip bişiler yiyip noyet etcem namaz kilip yatariz sonra:))
Hayirlisi demekden başka çare yok gülüm.Aynen meleğim benim rabbim büyük![]()
Yok ya allah yardım eder melegim inşallah:)Gecen sene ramazanlikta lohusaydim tutamadim hic.
Insallah zor gelmez![]()
Ondan hic suphem yok kuzumYok ya allah yardım eder melegim inşallah:)
Şimdi den kabul etsin kuzum ozamanOndan hic suphem yok kuzum
Sükurler olsun.
Aminn kuzum ecmain olsun insallahhh ♡♡Şimdi den kabul etsin kuzum ozaman
Çocuklar Nasil lar bakim.Aminn kuzum ecmain olsun insallahhh ♡♡
Valla gittim çikoya daldım biraz homini gırtlak uyku kaçtı ,şarjı taktım tele amma velakin ayakta yazıyom yok yok yatcam olmucakk böyle az konusun amayaa valla deli etmeyin beniii okuyamıyıoomBlue_Peri yahu senin yatacagin yok deli kiz gel..