- Konu Sahibi Tatlianne20
- #37.341
Noldu Gülom anlamadımEternaaLLove kuzu iki gündür eccuk yaw.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Noldu Gülom anlamadımEternaaLLove kuzu iki gündür eccuk yaw.
Cok sukur kuzum.Çocuklar Nasil lar bakim.
Hey çılgın sakinValla gittim çikoya daldım biraz homini gırtlak uyku kaçtı ,şarjı taktım tele amma velakin ayakta yazıyom yok yok yatcam olmucakk böyle az konusun amayaa valla deli etmeyin beniii okuyamıyıoom![]()
Ahah cukulat mi yedin sende yaz kuzu ne edek:)))Valla gittim çikoya daldım biraz homini gırtlak uyku kaçtı ,şarjı taktım tele amma velakin ayakta yazıyom yok yok yatcam olmucakk böyle az konusun amayaa valla deli etmeyin beniii okuyamıyıoom![]()
Iki güldür dedim de yalnis oldu ellam:))))Noldu Gülom anlamadım![]()
Oglusunu op sabah ayni be allahi unutturmasin rabbim is guc dünya telasi hep.Cok sukur kuzum.
Buyik oglum hastaydi 2 gun okula gidemedi .
Hebele hubele geciyor gunler iste![]()
Çiko tavan yaptı heral bendeHey çılgın sakin![]()
Oyle kuzum ...Oglusunu op sabah ayni be allahi unutturmasin rabbim is guc dünya telasi hep.
O cukodan bende istiremmmÇiko tavan yaptı heral bende,
cuk diye oturdu güzel aynen ne yiycen gi ben acukuyom yavas yavas.Oyle kuzum ...
Napican ..Mal yalan mulk yalan Gel biraz da sen oyalan ...Cok sevdigim bir sozdur.
Hee birazdaha burda durursam tatlı acı karıstırcam valla çiğköfte bana gülüyor dolaptanAhah cukulat mi yedin sende yaz kuzu ne edek:)))
Ahahaaaaa timem timem yolluyorum az ye ama fazlası zarar bacımO cukodan bende istiremmm![]()
Bol eksili istedi bak :))))Hee birazdaha burda durursam tatlı acı karıstırcam valla çiğköfte bana gülüyor dolaptan![]()
En fazla komalik olurum ne olcak gülüm:))))))Ahahaaaaa timem timem yolluyorum az ye ama fazlası zarar bacım![]()
Evet tatlucummm evetEn fazla komalik olurum ne olcak gülüm:))))))
İsotlu Acılııııı ,ekşiliiii amaaan gece gece miğdemi bozmayayım sus tıp cıssssssBol eksili istedi bak :))))