• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahah vallaha geceliyok ama yataga girince olu gibi oluyom nasil uyku tatli oluyor:)) aynen kandil hem tutmadigim oldu 3 aylarda giriyor ara ara tutarim inşallah nasip ederse rabbim simdi cay isitiyom aksamdan vardi kahvalti koydum kendim yapcam:))
Ben kan şekerim çok hızlı düştüğü için oruç tutamıyorum. Halbuki ilkokuldan beri tutardım :(
İnsanın nefsine hakim olmayı öğrendiği ne güzel ibadettir oruç tutabilen herkese Rabbim kolaylık versin ettiğimiz tüm dualar kabul olsun inşallah tüm müslüman aleminin kandili mübarek olsun :dua:

Ben kan şekerim çok hızlı düştüğü için oruç tutamıyorum. Halbuki ilkokuldan beri tutardım :KK43:
İnsanın nefsine hakim olmayı öğrendiği ne güzel ibadettir oruç tutabilen herkese Rabbim kolaylık versin ettiğimiz tüm dualar kabul olsun inşallah tüm müslüman aleminin kandili mübarek olsun :dua:
Olsuj canim dayanamiyorsan ne edeceksin alyinede kabul eder saglik önemli canim.

Olsuj canim dayanamiyorsan ne edeceksin alyinede kabul eder saglik önemli canim.
Doktor yasakladı zaten kuzum 5 saatlik bir şeker yüklemesi yapıldı 3. saaten sonra hızlıca düşmüş değerim uzun bir süre diyabet diyeti uyguladım çok şükür şuan iyiyim ama niyetsiz denemelerde en fazla öğle ye kadar dayanabiliyorum :(
Sahur unu yaptın mı bakim :)

Doktor yasakladı zaten kuzum 5 saatlik bir şeker yüklemesi yapıldı 3. saaten sonra hızlıca düşmüş değerim uzun bir süre diyabet diyeti uyguladım çok şükür şuan iyiyim ama niyetsiz denemelerde en fazla öğle ye kadar dayanabiliyorum :KK43:
Sahur unu yaptın mı bakim :)
Suan cay cokelek yag zeytin yiom :)) sukur onada kuzum sen tutma zaten bisi olur senin çocuk varmiydi kuzum

Günaydınnnnnnnnn ;) . bugün konyanın sivrilik günü çocuklar bugün bayramdaki gibi çikolata falan toplamaya geliyolar evlere anneleriyle falanda. ;)

Back
X