- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.415
- 78
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #37.441
Bol keyifler canim :)Ben napim suan koltuk keyfi yapiyom kuzum isler duruyor artik bi kalkisda camasir bulasik toplarim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bol keyifler canim :)Ben napim suan koltuk keyfi yapiyom kuzum isler duruyor artik bi kalkisda camasir bulasik toplarim.
Sağol kuzum benim yemeğin varmi:)Bol keyifler canim :)
Ahaha arkandanda geoiy isler deseneOrta yeri toparladım biraz canım kız ne varsa mutfağı odaya taşıdı oynayacam diye sen napan![]()
Hemde nasıl vallaAhaha arkandanda geoiy isler desene
Yokkk onu daha düsünmedim :)) sen napcan??Sağol kuzum benim yemeğin varmi:)
Benim dünden fasulye bulgur pilavı corba var rahat takılıyom anliycagin:))Yokkk onu daha düsünmedim :)) sen napcan??
Poposuna poposuna vurcan tok tok diye:)))Hemde nasıl valla![]()
Ya sen bugün iyisin vallahh :)) banada yollaBenim dünden fasulye bulgur pilavı corba var rahat takılıyom anliycagin:))
Kız dur ben yollayayım bendede fasulye vardı dün yedik daha var benimki yarına başka şey yap dıyo ziyan olmasın sana göndereyimYa sen bugün iyisin vallahh :)) banada yolla![]()
Senin için vurdum bitane oda bana vurduPoposuna poposuna vurcan tok tok diye:)))
civnilay kusum napiyin
Ahah yemek konusi olunca sular durur gondereyim kurtarayim senide :)))) yarinda sen kurtarirsin beni ahahYa sen bugün iyisin vallahh :)) banada yolla![]()
Annesinun kizi ne olcak ellerini yerim onun ben:))Senin için vurdum bitane oda bana vurdu![]()
Az sen az ben tamm menusu ahahahahKız dur ben yollayayım bendede fasulye vardı dün yedik daha var benimki yarına başka şey yap dıyo ziyan olmasın sana göndereyim![]()
Ooo iyisin vallaha kolay gelsin kuzum bende suan kalktik evleri topluyom kuzum:))Mutfak çiziyorum=) Sen nabıyorsun?
Ooo iyisin vallaha kolay gelsin kuzum bende suan kalktik evleri topluyom kuzum:))
Slm canim nasilsin kandilin mübarek olsun canim benimSelam kızlar :)