- Konu Sahibi Tatlianne20
- #37.801
Yesinler senin gerginliğiniAhham ole oldu gibi bende biraz gergin olunca :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yesinler senin gerginliğiniAhham ole oldu gibi bende biraz gergin olunca :))
Koşa koşa ihtiyacım varrrr :)) sen hareketleri goster bana gelince:)))Gel kuzum gel acaip eğlenceli oluyor![]()
Bizde uyumadik prenses.Geldim de geç oldu:)
Hic sorma ya ah su telefonları icat eden leri bukadar genis olanları:)))Yesinler senin gerginliğini![]()
balim yazdim msj gormedinmi
Evet öle olmuş:)Nasılsınız cümletenBizde uyumadik prenses.
Yeni gordum bu yuzden kaçıyor mesajlar yahuuuubalim yazdim msj gormedinmi
olsun cnm ya spor candir bende bebis olmadan cok gitmek istiyodum esim kiskancligindan göndermedi ama kendi hergun gidiyodu zaten şu erkeklerin senle ben birmiyiz lafi beni öldürcekkAynen kuzum eve tikilip ağlama krizlerine transfer olmuyim diye gidiyorum bakalım iyi gibi ama bedenim agrimasa on numara olcak![]()
Is guc bahar temizlik basladi havalar güzel oh sen kuzum.Evet öle olmuş:)Nasılsınız cümleten
aynen oluyo ole kuzumYeni gordum bu yuzden kaçıyor mesajlar yahuuuu
Bende eh işde değişik bişi yok:)Is guc bahar temizlik basladi havalar güzel oh sen kuzum.
Bayanlar için olanida var kuzum aslında oraya gidebilirsinolsun cnm ya spor candir bende bebis olmadan cok gitmek istiyodum esim kiskancligindan göndermedi ama kendi hergun gidiyodu zaten şu erkeklerin senle ben birmiyiz lafi beni öldürcekk![]()
Pis onlar at kafandan onlarıHic sorma ya ah su telefonları icat eden leri bukadar genis olanları:)))
İşlerine geldiği gibi konuşuyorlar canımolsun cnm ya spor candir bende bebis olmadan cok gitmek istiyodum esim kiskancligindan göndermedi ama kendi hergun gidiyodu zaten şu erkeklerin senle ben birmiyiz lafi beni öldürcekk![]()
oyle soledim bu seferde zaten 0 bedensin ne gerek var demisdi iste bahane bitermi.. ozman gercekten fizigim guzeldi dumdüzdüm simdi göbek pirtlamis vaziyetteBayanlar için olanida var kuzum aslında oraya gidebilirsin![]()
Aynen oyun oynarken bile adamla atistik ya:)))Pis onlar at kafandan onları![]()
Hayırlı geceler balim.Neyse kızlar ben kaçar:)
Benim kide diyor niye gitmedi diye baya cikmis dedi.oyle soledim bu seferde zaten 0 bedensin ne gerek var demisdi iste bahane bitermi.. ozman gercekten fizigim guzeldi dumdüzdüm simdi göbek pirtlamis vaziyette![]()