- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #37.901
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım bekliyorum :))Oyun sayfası açarsam sizleri etiket yapacağım kızlar sonsuza kadar sayarızZipzip- ve
minik kalp0753
Bir ara bende takımlardaydım yarışmak bana iyi gelmedi ayrıldım zaten -50 kg vermiştim gerekte duymadım takımlara1 hafta sürdü ama güzeldi kimler var görebiliyordun takımda özellikle benim için cok iyiydi :))
Iyiyim canım sen nasılsın ❤nasilsin zipzipim![]()
Bende sıkılıncaya kadar takılırım zaten sıkılınca biter oyun topiğiTamam canım bekliyorum :))
Fırsatım olmamıstı bu ara ama gelirim mutlaka :)
Öyle mi ben denk gelmedim o zaman zaten ben yeni sayılırım 6-7 aydır aktifim :)Bir ara bende takımlardaydım yarışmak bana iyi gelmedi ayrıldım zaten -50 kg vermiştim gerekte duymadım takımlara
napayim bebisle ugrasyorum tum gece uyumadi benide uyutmadi suan ayakta uyuyorum keske biri gelip baksada azcik uyusam dyorummGünaydın canım napıyorsun
sen napiyosun cnmTamam canım sen ac bekliyoruz :)))Bende sıkılıncaya kadar takılırım zaten sıkılınca biter oyun topiği
idare eder kuzum braz uykusuzIyiyim canım sen nasılsın ❤
Dertsiz insan yok ki canım herkesin kendine göre bir derdi var,Allahım dermansız dert vermesin
Bebişi az ver bakalım biraz uyursun :))idare eder kuzum braz uykusuz![]()
2015 takımlarda yarıştım yanlışım yoksa evet 120 kg 65 kg düştüm ama 4 yılda verdim sporda yaptım hamilelikte 7 kg aldımÖyle mi ben denk gelmedim o zaman zaten ben yeni sayılırım 6-7 aydır aktifim :)
Kac kilo verdin 50 mi yalnıs mı yazdın canım
Maşallah canım2015 takımlarda yarıştım yanlışım yoksa evet 120 kg 65 kg düştüm ama 4 yılda verdim sporda yaptım hamilelikte 7 kg aldım
ay cok ii olur şoyle araliksiz 2 saat uyku ohh mis gibiiBebişi az ver bakalım biraz uyursun :))
Gönder bana işim yok zaten :)))ay cok ii olur şoyle araliksiz 2 saat uyku ohh mis gibii![]()
Oyun sayfası açarsam sizleri etiket yapacağım kızlar sonsuza kadar sayarızZipzip- ve
minik kalp0753
Evet birde 7 ay yattım sorunlu bir hamilelik geçirdim rahmimde kısalma vardı oğlumda aşağıda kalmıştı genelde sebze ve protein ağırlıklı beslendim oğlum Şuan 10 aylıkMaşallah canım
Ne güzel vermissin öyle tebrik ederim gercekten,
Hamilelikte yine iyi az almıssın canım
hahah ben varım ama 1 sayı yazıp 22 saniye bekleyince biz sonsuza kadar sayarız heralde![]()
Cook gecmis olsun neyseki oglunu kucagına almıssın sağlıklı büyüt inşallah canımEvet birde 7 ay yattım sorunlu bir hamilelik geçirdim rahmimde kısalma vardı oğlumda aşağıda kalmıştı genelde sebze ve protein ağırlıklı beslendim oğlum Şuan 10 aylık