- 13 Mayıs 2018
- 1.905
- 9.301
- 128
- 31
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #38.221
foto ekleyemiyorum olmuyoki basiyorum galeriye girmiyo url gir diyoIyi ediyin annem biriktirip satarson diyor begenen oldu epey.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
foto ekleyemiyorum olmuyoki basiyorum galeriye girmiyo url gir diyoIyi ediyin annem biriktirip satarson diyor begenen oldu epey.
At ay bibalbocuuu ben atayım bariii
tus kilidiyle orta tusa ayni anda basinca cekiyo cnmYavrum ekran çekmeyi nasıl yapcam hiç yapmadım ben onu söyle. Kızz suanki sayfanın altına bi innnnnn görecen fırcayı gıı
Kac yaşındasin canım ev işi coluk çocuk bitmez :))Muhabbetlerinizi okudukça evlenesim geliyor ah ah..![]()
Bende olmuyor canım niyeyse denedim neysetus kilidiyle orta tusa ayni anda basinca cekiyo cnm
Oooof offffff 30 uma geldim ne zaman evlenicem ne zaman çocuk yapıcam hiç bilmiyorumKac yaşındasin canım ev işi coluk çocuk bitmez :))

En dibe innnnn
Canim olsub nasip kısmet bu isler cikar nasibin sende acil biraz bak etrafa ama evlenince biraz bekarlil özlüyorum tabikide tam ters oluyor buda.Oooof offffff 30 uma geldim ne zaman evlenicem ne zaman çocuk yapıcam hiç bilmiyorumgaliba hep bekar kalıcam bi 20-25 tane de kedi alırım işte öyle geçer giderim ellam
![]()
Attim ben.Kuzum dahada altta T Tatlianne20 göster bi tatlım
tememmmm buldummm desene orda bit kadar bisey var bnde büyük bisey sanyomKuzum dahada altta T Tatlianne20 göster bi tatlım
saol balim benimAttim ben.
Valla bendede aynı canım URL istiyo hiç atamıyorum sinir bozucuBen niye ekleyemiyorum foto![]()
Şuan hayatımda biri var ama henüz 5 ay filan oldu yani olur mu olmaz mı bilemiyorum açıkçası hayal kurmaya da korkuyorum ne zaman hayal kursam hüsran çünküCanim olsub nasip kısmet bu isler cikar nasibin sende acil biraz bak etrafa ama evlenince biraz bekarlil özlüyorum tabikide tam ters oluyor buda.
dosya ekleye basinca olmuyomu cnmBen niye ekleyemiyorum foto![]()