• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iyi ediyin annem biriktirip satarson diyor begenen oldu epey.
foto ekleyemiyorum olmuyoki basiyorum galeriye girmiyo url gir diyo 😢bende gosterirdim balim sana benimkinide komsular begendi patiklerimi falan sat dedilerde banada ben ole satcak kadar yapamam ki cunku bebe cok engel oluyo

2245053 nerde firca goster bakim Blue_Peri Blue_Peri

Oooof offffff 30 uma geldim ne zaman evlenicem ne zaman çocuk yapıcam hiç bilmiyorum :KK61: galiba hep bekar kalıcam bi 20-25 tane de kedi alırım işte öyle geçer giderim ellam :işsiz:
Canim olsub nasip kısmet bu isler cikar nasibin sende acil biraz bak etrafa ama evlenince biraz bekarlil özlüyorum tabikide tam ters oluyor buda.

Canim olsub nasip kısmet bu isler cikar nasibin sende acil biraz bak etrafa ama evlenince biraz bekarlil özlüyorum tabikide tam ters oluyor buda.
Şuan hayatımda biri var ama henüz 5 ay filan oldu yani olur mu olmaz mı bilemiyorum açıkçası hayal kurmaya da korkuyorum ne zaman hayal kursam hüsran çünkü 😑 valla bazen düşünüyorum bende diyorum kesin bu rahatlığı Özlerim 😂

Back
X