• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşgeldin kuzum sohbet ediyok sen nasılsın.
Şuan hayatımda biri var ama henüz 5 ay filan oldu yani olur mu olmaz mı bilemiyorum açıkçası hayal kurmaya da korkuyorum ne zaman hayal kursam hüsran çünkü 😑 valla bazen düşünüyorum bende diyorum kesin bu rahatlığı Özlerim 😂
Insallah nasipse olur ben erken evlendim 17 girerken sorumluluk aldım tabi özlüyorum cokk hemde..
War kuzum basiyorum yok hic bisi olmuyo sinir oldum telefonum note 3 uzuluyorum bu yuzden hep deniyorum profil fotomuda boyle degistiremedim
Alla alla uzucu aynen ya.

Insallah nasipse olur ben erken evlendim 17 girerken sorumluluk aldım tabi özlüyorum cokk hemde..

Biara geldim canım sohbet edeyim dedim site o kadar yavaştı ki gına geldi kapattım kitap okudum azıcık 😊

İnşallah canım benim. 17 mi 😱 erken evlenmişsin ama mutluysan ne güzel, insanın mutluluğunu ertelememesi güzel, bir kere yaşıyoruz bu hayatı sonuçta o yüzden layığıyla yaşayıp ne kadar az keşke dersek o kadar iyi 🥰

Back
X