- 13 Mayıs 2018
- 1.905
- 9.301
- 128
- 31
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #38.241
War kuzum basiyorum yok hic bisi olmuyo sinir oldum telefonum note 3 uzuluyorum bu yuzden hep deniyorum profil fotomuda boyle degistiremedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
War kuzum basiyorum yok hic bisi olmuyo sinir oldum telefonum note 3 uzuluyorum bu yuzden hep deniyorum profil fotomuda boyle degistiremedim
Hoşgeldin kuzum sohbet ediyok sen nasılsın.
Insallah nasipse olur ben erken evlendim 17 girerken sorumluluk aldım tabi özlüyorum cokk hemde..Şuan hayatımda biri var ama henüz 5 ay filan oldu yani olur mu olmaz mı bilemiyorum açıkçası hayal kurmaya da korkuyorum ne zaman hayal kursam hüsran çünküvalla bazen düşünüyorum bende diyorum kesin bu rahatlığı Özlerim
![]()
Alla alla uzucu aynen ya.War kuzum basiyorum yok hic bisi olmuyo sinir oldum telefonum note 3 uzuluyorum bu yuzden hep deniyorum profil fotomuda boyle degistiremedim
Rica ederim kuşum. 7saol balim benim![]()
Biara geldim canım sohbet edeyim dedim site o kadar yavaştı ki gına geldi kapattım kitap okudum azıcıkHoşgeldin kuzum sohbet ediyok sen nasılsın.
Insallah nasipse olur ben erken evlendim 17 girerken sorumluluk aldım tabi özlüyorum cokk hemde..
Alla alla uzucu aynen ya.
Hayırlı geceler canım benim♥kizlar ben kacar hepinize iy geceler Allah rahatlik versin![]()
İyi geceler canım tatlı rüyalarCanlar ben uyuyorum tatlı rüyalar kocaman öpüyorum sizi![]()
Teker teker gidin emi:))Canlar ben uyuyorum tatlı rüyalar kocaman öpüyorum sizi![]()
İyi geceler böcükümkizlar ben kacar hepinize iy geceler Allah rahatlik versin![]()
İyi geceler kuzukizlar ben kacar hepinize iy geceler Allah rahatlik versin![]()
İyi geceler canım tatlı rüyalar![]()
Ben görmedim yavaskigi olemis evet denk gelmedi allahtan:)Biara geldim canım sohbet edeyim dedim site o kadar yavaştı ki gına geldi kapattım kitap okudum azıcık![]()
Ben geldim herkesler kaçtıTeker teker gidin emi:))
Kız şarjım bitti nerdeyse bu günlük böyle olsunTeker teker gidin emi:))
Kaynanan seviyormuşBen görmedim yavaskigi olemis evet denk gelmedi allahtan:)
Ayıp ettiler dimi ama dur cagiririm iki arkadas artik:)Ben geldim herkesler kaçtı![]()
Hoşgeldin kuzum sohbet ediyok sen nasılsın.
Insallah nasipse olur ben erken evlendim 17 girerken sorumluluk aldım tabi özlüyorum cokk hemde..
Alla alla uzucu aynen ya.
Çağır annem ben korkarımAyıp ettiler dimi ama dur cagiririm iki arkadas artik:)