- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #38.341
Sabah adamı gönderdim yatayım dedim annem bakıcı arıyoruz dedi şuan yiğenim tel ne zaman bırakacam diye bakıyor![]()
yiyeninemi bakıcı arıyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah adamı gönderdim yatayım dedim annem bakıcı arıyoruz dedi şuan yiğenim tel ne zaman bırakacam diye bakıyor![]()
Canım ablam boşandı geldi yiğenim var eşim gündüzde yada gecedeyken beni bakıcı olarak kullanıyorlarherzamanki gibi uykusuz yorgunnniye bakici ariyonuz cnm
tanisalim cnm
24 yasindayim bitane 9 aylik bebisim var istanbulda oturuyorum sen![]()
Canım ablam boşandı geldi yiğenim var eşim gündüzde yada gecedeyken beni bakıcı olarak kullanıyorlar![]()
Canım ablam boşandı geldi yiğenim var eşim gündüzde yada gecedeyken beni bakıcı olarak kullanıyorlar![]()
kiz cnm ymuduk yumuduk tam yemelikk23 yaşındayım bebiş yokantalyada oturuyorum canım.. bebişin kız mı erkekmiiii yesinler onu yaaa ymuduk mu yanaklarıı
![]()
Bide sesi var dağ deler mübarekyiyeninemi bakıcı arıyorsunuzbugün sana yatmak haram
akşam yatarsın
![]()
kiz cnm ymuduk yumuduk tam yemelikk
evlimisin yoksa bekarmii dun bekarsin diye okumusdum ama yanlismi gördüm acep![]()

ahah cinsiyeti ne kız mıBide sesi var dağ deler mübarek![]()
Yok kuzum gece uykusuz kalıyormuş hanımefendiablan calisiyormuki cnm
Amin cnm ozmn hatlar karisdii .. daha tazecikkk gelinn kiyamammallah bağızlasın canım öp bizim yerimize
yok kız 7 aylık evliyim![]()
wişş uykusuz kaliyoo dye sen bakyon ohh neguzelll keskem biride gelse az bebise baksa 5 dk kestirsem yaaYok kuzum gece uykusuz kalıyormuş hanımefendikim kime ablalık yapıyor belli değil
![]()

Yok hayatım keşke tel istese. Yürümeye başlayacak tut beni yürüt diyorşimdi anlaaaadımmm :) telefonu bıraksanda çocuk oynasa :) sırasını bekliyor akıllı bıdık
Aaa nerden bildinahah cinsiyeti ne kız mı![]()
Getir kuzum bana gözüm gibi bakarımwişş uykusuz kaliyoo dye sen bakyon ohh neguzelll keskem biride gelse az bebise baksa 5 dk kestirsem yaa![]()

Amin cnm ozmn hatlar karisdii .. daha tazecikkk gelinn kiyamamm![]()

Yok hayatım keşke tel istese. Yürümeye başlayacak tut beni yürüt diyorha bide koltuktan sürünerek inme sevdamız var
![]()
Aaa nerden bildin![]()
cok ii okur böyle 2 saat araliksiz yatim baska bse istemiyommGetir kuzum bana gözüm gibi bakarım![]()
yok ben seni severimkii hic itip kakarmiyimmaynen canım :) itip kakmayın beni ahhah![]()
Birde arııı vız vız vızımız varahaa bitane daha benden aksama kdar cizgifilm![]()