• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En kısa haliyle 5 kimyasal gebelik geçirdim kuzum tahliller yapıldı pıhtılaşma çıktı 6. da ilaç kullandım ama o da dış gebelikmiş üç aydır onunla uğraşıyordum çok şükür geçen günlerde bitti. Şimdi eşime de sperm DNA hasar testi yapılacak
cok gecmis olsun cnm cok uzuldumm.. rabbim en kisa zamanda yüzünu güldürur insallah:dua:

T Tatlianne20 geldim bilee çizgi film izliyordumda :KK48:
Bende severim ama tom falan baslar sabah:))
Günaydın Ballar :KK200:
Günaydın güzel hanımlar :KK69::uykucu::KK200:
günaydın bayanlar
Afiyet olsun canım
Sağol kuzum♥
huu huuu gunaydinnn kimler burdaymis bakalim :süslü:
Sabah adamı gönderdim yatayım dedim annem bakıcı arıyoruz dedi şuan yiğenim tel ne zaman bırakacam diye bakıyor 🤣🤣
Ay ne güldüm bakışlara kurban.
Tünaydın ☺ Gece giremedim hata veriyordu 🤔 her gece belli bir saatten sonra oluyor mu? Bu arada benimde aynısı evet sürekli öyle söylüyor patlıyorum filan diye daha önce öyle küfür bir iki ağzından kaçırmıştı ama bu sefer defalarca tekrarlayarak etti umarım birdahaki yapmaz çünkü gerçekten kaldıramıyorum en nefret ettiğim şey.
Insallah kalkar sorun sen dile getor ara ara rasiz ettigini bozmasin bazıları da degistirmez karakter öle olur.
Kiz sen hiç uyumuyor musun 😂
Uyuyan yazarim ben :KK70:

Ben geldim kizlar tunaydin herkese :)

Sende mi tedavi görüyordun canım
bitane karnimda öldü sora 1 sene olmadi gitmedigim hastane kalmadi sorun yok diyolardi 3 kez klomen kulandim yine olmadi sora esime test yaptik sorun onda cikti 3 ay ilac tedavisi gördü sora ben rahim filmi hormon testi smir testi fln yaptirdim bu surede baya zman gecdi sora asilama oldum cok cektim bende piskoljim bozulmusdu artik bu sürecde babamda felc gecirdi babamin yanindan hastaneye gidiyodum flan Rabbim babamin üzuntüsüyle yüzümü güldürdü cok sukur..

Bende severim ama tom falan baslar sabah:))

Sağol kuzum♥

Ay ne güldüm bakışlara kurban.

Insallah kalkar sorun sen dile getor ara ara rasiz ettigini bozmasin bazıları da degistirmez karakter öle olur.

Uyuyan yazarim ben :KK70:

Ben geldim kizlar tunaydin herkese :)
hosgeldim tatlim gelisin uzun oldu yarim saatir begene begene gelyon:KK70::KK70:

bitane karnimda öldü sora 1 sene olmadi gitmedigim hastane kalmadi sorun yok diyolardi 3 kez klomen kulandim yine olmadi sora esime test yaptik sorun onda cikti 3 ay ilac tedavisi gördü sora ben rahim filmi hormon testi smir testi fln yaptirdim bu surede baya zman gecdi sora asilama oldum cok cektim bende piskoljim bozulmusdu artik bu sürecde babamda felc gecirdi babamin yanindan hastaneye gidiyodum flan Rabbim babamin üzuntüsüyle yüzümü güldürdü cok sukur..
Çok üzüldüm ya gecmis olsun rabbim insallah kosa sürede hayırlı saglikli nasip etsin kuzum.

Back
X