• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bitane karnimda öldü sora 1 sene olmadi gitmedigim hastane kalmadi sorun yok diyolardi 3 kez klomen kulandim yine olmadi sora esime test yaptik sorun onda cikti 3 ay ilac tedavisi gördü sora ben rahim filmi hormon testi smir testi fln yaptirdim bu surede baya zman gecdi sora asilama oldum cok cektim bende piskoljim bozulmusdu artik bu sürecde babamda felc gecirdi babamin yanindan hastaneye gidiyodum flan Rabbim babamin üzuntüsüyle yüzümü güldürdü cok sukur..
Çok geçmiş olsun kuzum. O günler gelmiş geçmiş çok şükür. Ben babamı evleneceğim yıl kaybettim 3 yıl bekledim hayatımın aşkı direğim gitmişti şimdi de evlat hasretiyle sınanıyorum 😔

Çok geçmiş olsun kuzum. O günler gelmiş geçmiş çok şükür. Ben babamı evleneceğim yıl kaybettim 3 yıl bekledim hayatımın aşkı direğim gitmişti şimdi de evlat hasretiyle sınanıyorum 😔
Yazdim ama yalnis etiket etmisim kuzum allah rahmet eylesin geçmiş olsun inşallah kisa zamanda rabbim nasip etsin♥

Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun babanin kuzum benim ya ne zor şeyler yaşamissin öle cok cok uzüldüm:(( Rabbim yüzünü güldürsün gönlüne gore versin tez vakitte pufff icimm bi fena oldu yaa

Back
X