- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #38.921
ben kiyarimBen kıyamadım pis karı ya dünde laf saydırdı gitti![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kiyarimBen kıyamadım pis karı ya dünde laf saydırdı gitti![]()
Yaaaa hemide nasıl üzülüyorum nasılsende cok üzülyon tabi bu duruma![]()

Aynen özledim de valla sıpayıgeliyoo bin kisi etiken bu gece sabahliyoz kimseyi birakmam diyip 5 dk sora kayboluyo![]()

Seni takibe alcam da profiline kısıtlama mi gelmiş ney
Ellerine sağlık bebemben kiyarim![]()
Kıymaa kuşbaşı daha iyi oluyorum geneldeben kiyarim![]()
dimi yeri belli oluyo özledikAynen özledim de valla sıpayı.. Valla size biley yapmıcam ölun açlıktan ne diyim hııh
![]()
yemegide super olur bak gene is yemege geldiKıymaa kuşbaşı daha iyi oluyorum genelde![]()
Kız geliyor sopa haTabe tabeeee bende daha 3 aylık![]()
git yemek ye sen Amaaan beyini duycam dostum ben dooost dost acı söyler bakma onlara
Söyle benmi getirdim yemeğe AA ayıp yaniiiyemegide super olur bak gene is yemege geldi![]()
Annem ben ilk değiştiğinde birşeyler yaptım baktım çorba oldu bıraktım yenilemeler bitince yapacamSeni takibe alcam da profiline kısıtlama mi gelmiş ney![]()
Bir çiko sürüp gelin varmı isteyenKız geliyor sopa hagit yemek ye sen
![]()
Anladım pekalaAnnem ben ilk değiştiğinde birşeyler yaptım baktım çorba oldu bıraktım yenilemeler bitince yapacam![]()
O isteğe bağlı oldu dediler çocuk kısmına var diye tıkladın mı? Tıkla yarim saat sonra oluyormusCanim benim adim mor renk olmadı da onu yazdım mune ablaya..
Afiyet olsun kuzum tatlı ye tatlı konuşBir çiko sürüp gelin varmı isteyen![]()
sen hangi ara popilesdin de bakim o cicek bamyadan kaptin demiSöyle benmi getirdim yemeğe AA ayıp yaniii![]()

ne yarim saati kiz sabahtandir ugrasiyo olmuyoO isteğe bağlı oldu dediler çocuk kısmına var diye tıkladın mı? Tıkla yarim saat sonra oluyormus![]()
Aynen ben gitsem kimse özlemez yaa oturur plates yaparsınızdimi yeri belli oluyo özledik![]()
Canim çoktan yaptim ama olmuyor bir türlü ..O isteğe bağlı oldu dediler çocuk kısmına var diye tıkladın mı? Tıkla yarim saat sonra oluyormus![]()