- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.685
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #38.941
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende severim böyle uzaktan haftada iki tel de konuşup yılda bir bir iki hafta görüyorumSever misin kayınvalideni peki?
Allala tam açıklamasını yeni sürüme geçtik topic te yazmıştıCanim çoktan yaptim ama olmuyor bir türlü ..
Ne ondan gıı ondan olsaydım madalyam olurdusen hangi ara popilesdin de bakim o cicek bamyadan kaptin demi![]()

Ben bilmiyor kuzum ne duysam onu diyorumne yarim saati kiz sabahtandir ugrasiyo olmuyo![]()
yok kizz senin yerin hemen anlasilir geveze kiz nirde diyeAynen ben gitsem kimse özlemez yaa oturur plates yaparsınız![]()
Eminmisin sonra ben topa tutuluyorumdaaaben ben ben![]()
Çenesizlikten almış kız buNe ondan gıı ondan olsaydım madalyam olurdu.mesaj geldi popüler bilmem ne diye 5000 e ulaşmışmış msjım öyle bişey
ondandir odül puanin bitek cok bnden oyuzdenNe ondan gıı ondan olsaydım madalyam olurdu.mesaj geldi popüler bilmem ne diye 5000 e ulaşmışmış msjım öyle bişey
Dur bir bakayım topikeAllala tam açıklamasını yeni sürüme geçtik topic te yazmıştı
Kadının şekerini düşürdünEminmisin sonra ben topa tutuluyorumdaaa![]()
Allahımyaaaaaa sayende nickimi yapcam geveze oyok kizz senin yerin hemen anlasilir geveze kiz nirde diye![]()
olcekMerhabaMerhaba kızlaaar
merhabaMerhaba kızlaaar
Ben bişey yapmadım şekeri dünden hazırmış düşmeyeKadının şekerini düşürdün![]()
sana dedim gevezekiz yap dinlemyon beniAllahımyaaaaaa sayende nickimi yapcam geveze oolcek