- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #38.961
Garibim çocuk bakıyor hakkı varBen bişey yapmadım şekeri dünden hazırmış düşmeye![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Garibim çocuk bakıyor hakkı varBen bişey yapmadım şekeri dünden hazırmış düşmeye![]()
Mrb canMerhaba kızlaaar
Hahh dimi gel bacım gel yamacıma ben sana yaparım söyle yarım çikoluÇikolata muhabbeti benim de canımı çektirdi gece gece
sana dedim gevezekiz yap dinlemyon beni![]()
Az önce bi çiko yedim bende sağolsun kociş almışHahh dimi gel bacım gel yamacıma ben sana yaparım söyle yarım çikoluekmek
Kimse göz koymasın benim yandaşım o
Hahh dimi gel bacım gel yamacıma ben sana yaparım söyle yarım çikoluekmek
Ooh yarasın birilerine inatAz önce bi çiko yedim bende sağolsun kociş almış![]()
Bak şimdi sen şöyle biz tedarik ederiz hiçbir masraftan kaçmak yokÖyle her çikolatayı yemem ama ben :))
He o biri ben oluyom ama löp löp et oluyoOoh yarasın birilerine inat![]()
Yaf öyle deme şimdi dayanamamGaribim çocuk bakıyor hakkı var![]()
Bak şimdi sen şöyle biz tedarik ederiz hiçbir masraftan kaçmak yok![]()
solemim ssolemim dedim sen kasindin bnde kadayyif dadlisi yeedim ohh oldumuOoh yarasın birilerine inat![]()
Kız yarışmada şerbet fotosu çekememiş cadı durmamışYaf öyle deme şimdi dayanamam![]()
Ohh oh o daha iyiyaaa bol bol Yeesolemim ssolemim dedim sen kasindin bnde kadayyif dadlisi yeedim ohh oldumu![]()
Ben gidem bayılamsolemim ssolemim dedim sen kasindin bnde kadayyif dadlisi yeedim ohh oldumu![]()

Ayy yerim o cadıyı beeeenKız yarışmada şerbet fotosu çekememiş cadı durmamış![]()