- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #39.581
Hoşgeldin kuzum ♥Yaaaaa ben nerdeyimmmm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin kuzum ♥Yaaaaa ben nerdeyimmmm![]()
Sizleri özledim kuzum sohbette edeyim dedim:))Tatlım nasılsınnnn
Bırakma yaa ha şöyle gel yamacımızaaNapiyonuz asklarom bu sefer yalnız birakmiycam siziiii
Bırakma yaa ha şöyle gel yamacımızaaNapiyonuz asklarom bu sefer yalnız birakmiycam siziiii
Bende yemek cay mısır suan adam oyun oynuyor bende rahat takilmaca:)Bırakma yaa ha şöyle gel yamacımızaaben yemek yedim çay içiyorum canım sen ne yapıyorsun bakalım
Aynen öyle canım amin aminamin canim buda bizim icin bi sinav rabbim basarili olarak gecmeyi nasip etsin
Ohh iyi dinlen birazz sendeBende yemek cay mısır suan adam oyun oynuyor bende rahat takilmaca:)
Ne oynuyorBende yemek cay mısır suan adam oyun oynuyor bende rahat takilmaca:)
Pabci oyunu:)))Ne oynuyor![]()
cok saol btanem sen napiyosun nasilsinahh canim yaaa gecmis olsun
Kuzum belki yarin ankara yolculuğu adam simdi dedi kolu sismis dedi izin almiyom hep busefer rapor alirsam 1haftaligina gideriz belki giderim. Belli olmaz yine bir yolculuk galibaOhh iyi dinlen birazz sende![]()
Bal gibisin kizzz :)))cok saol btanem sen napiyosun nasilsin
Senin telefonda var miPabci oyunu:)))
Ankarada kim var kız. Kolu neden şişmiş ki rapor alınacak bişemi? Değişiklik olur sanada amaKuzum belki yarin ankara yolculuğu adam simdi dedi kolu sismis dedi izin almiyom hep busefer rapor alirsam 1haftaligina gideriz belki giderim. Belli olmaz yine bir yolculuk galiba
sende olesin kuzucuuum. yapmadinmi sari renk anneler kulubuBal gibisin kizzz :)))
balim nasilsinnAnkarada kim var kız. Kolu neden şişmiş ki rapor alınacak bişemi? Değişiklik olur sanada ama
Valla bakalım atacam az sonra açarımVuuuuu tatlıyı atacaksın demekk nasıl olduuune yapim bende yemek yedim tembel tembel kk'dayımm
İyiyimmm fıstıkımmmmm bende sana yazacaktım valla sen nasılsın bakalımbalim nasilsinn
Bekliyorum sabırsızlıklaValla bakalım atacam az sonra açarım. Böyle tembelliğe can kurban napcaktık başka. Bebemm
![]()
hastaaaİyiyimmm fıstıkımmmmm bende sana yazacaktım valla sen nasılsın bakalım