- 29 Nisan 2015
- 31.490
- 105.775
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #39.601
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru sen hastaydın dimi hala aynımısın canım? Bende ufak ufak hapşırıyorum bakalım insallah bise olmaz onun dışında iyi sayılırım iştehastaaasen nasilsin güzelim
dahada artti ay bende bide alerjik rinit hastaligi var yaz kis hapsirik kasinti ilac kullanyodum o geciryodu simdi süte gecdigi icin ilacda kullanamiyorum..Doğru sen hastaydın dimi hala aynımısın canım? Bende ufak ufak hapşırıyorum bakalım insallah bise olmaz onun dışında iyi sayılırım işte![]()
Ay kötü olmuş ya sinir bozucu bir durum valla ee ilaçta kullanamıyorsun dikkat et kendine bariidahada artti ay bende bide alerjik rinit hastaligi var yaz kis hapsirik kasinti ilac kullanyodum o geciryodu simdi süte gecdigi icin ilacda kullanamiyorum..sende dikat et kuzum
Kurcalamadim daha dur yapim ahahahasende olesin kuzucuuum. yapmadinmi sari renk anneler kulubu
Geçmiş olsun aşkım dikkat et kendine.dahada artti ay bende bide alerjik rinit hastaligi var yaz kis hapsirik kasinti ilac kullanyodum o geciryodu simdi süte gecdigi icin ilacda kullanamiyorum..sende dikat et kuzum
Geçmiş olsun böcüküm kıyamam sana bendahada artti ay bende bide alerjik rinit hastaligi var yaz kis hapsirik kasinti ilac kullanyodum o geciryodu simdi süte gecdigi icin ilacda kullanamiyorum..sende dikat et kuzum
Ama sennnnnnGeçmiş olsun böcüküm kıyamam sana ben![]()
Ama bennn ne oldu balımmmmm anlamadımAma sennnnnn
Geçmiş olsun aşkım dikkat et kendine.
saollun canlarim benim opüyorum siziGeçmiş olsun böcüküm kıyamam sana ben![]()
Evet evet sen konuşmadık epeydir kizzzzAma bennn ne oldu balımmmmm anlamadım![]()
soguk flnda almadim aslinda nasi hasta oldum bilmiyorum belkide yorgunluktan hic dinlenemiyorumya vucut bitkin dusuyor.Ay kötü olmuş ya sinir bozucu bir durum valla ee ilaçta kullanamıyorsun dikkat et kendine barii![]()
Aynen canım bide tam mevsim geçişleri bağışıklıkta düşüyor sen bolca dinlenmeye iyi beslenmeye bak bol su içsoguk flnda almadim aslinda nasi hasta oldum bilmiyorum belkide yorgunluktan hic dinlenemiyorumya vucut bitkin dusuyor.
Bi gelip bir kayboluyorsun balımmmEvet evet sen konuşmadık epeydir kizzzz
Gelen giden eksik olmuyor kuzumBi gelip bir kayboluyorsun balımmm![]()
Hayırmı kuzum ne gelen gideniGelen giden eksik olmuyor kuzum
cok saol btanem sen napiyosun nasilsin
Geçmiş olsun kuzum benim dikkat et kendine.cok sukur canim halsizlik hala var mide bulantisu fena zaten
allah razi olsun canim benim valla olabildigince kalkmamaya özen gosteriyorum doktor cok hareket etme dediGeçmiş olsun kuzum benim dikkat et kendine.