- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #39.621
Geçmiş olsun kuzum.cok sukur canim halsizlik hala var mide bulantisu fena zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun kuzum.cok sukur canim halsizlik hala var mide bulantisu fena zaten
Kvler geliyor esimin akrabalari koyr gitmistik3 gun yoktum onların yanindada almiyom teli.Hayırmı kuzum ne gelen gideni
Anladım kuzum neyse ki kavuştukKvler geliyor esimin akrabalari koyr gitmistik3 gun yoktum onların yanindada almiyom teli.
Kuzum ben kaçırdım sanırım neyin vardıallah razi olsun canim benim valla olabildigince kalkmamaya özen gosteriyorum doktor cok hareket etme dedi
Kuzum ben kaçırdım sanırım neyin vardı
saol bitanemmmKuzum ben kaçırdım sanırım neyin vardı
Geçmiş olsun kuzum.

ignemi oyle yapiyorcok sukur canim halsizlik hala var mide bulantisu fena zaten
Hadi inşallah Rabbimin izni ile kuzum duamdasın canım güzel haberlerini bekliyorumkuzum asilama tedavisine basladik gonal f vuruluyorum sonrasi asilama allah nasip ederse

ignemi oyle yapiyor
tmam balim sora devam ederizcanimben burdayim ama cikicam![]()
Hadi inşallah Rabbimin izni ile kuzum duamdasın canım güzel haberlerini bekliyorum![]()
Kimin kime ettiği dua kabul olur bilinmez canım ,birbirimizi tanımasakta bircogunuzu sanki tanıyormusum gibi cana yakın buldum iyiki tanımışım görmesekte ve Bellini olur bakarsın biara atarım fotoinsaallah canim benim rabbim razi olsun cok guzel bisey tanimadan birbirimize destek olmak
Iste geldimmmmmhuuuuuuu kimse yokmiii?![]()
aynn canim atisirizz fotolarimiziKimin kime ettiği dua kabul olur bilinmez canım ,birbirimizi tanımasakta bircogunuzu sanki tanıyormusum gibi cana yakın buldum iyiki tanımışım görmesekte ve Bellini olur bakarsın biara atarım foto![]()
aynn canim atisirizz fotolarimizi![]()