- 2 Ağustos 2018
- 1.174
- 12.875
- 308
- 35
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #39.681
Ozenerek bi kek yaptim birsuru isimin arasinda kabartma tozu koymamisimHayırdır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozenerek bi kek yaptim birsuru isimin arasinda kabartma tozu koymamisimHayırdır
Yetişip kabartalım hemen:)Ozenerek bi kek yaptim birsuru isimin arasinda kabartma tozu koymamisim![]()
Yarisinda aklima geldi cikardim firindan ama kaliplasmisti zaten.Dokup karistirdim tekrar firinladim ama berbat olmus yafirindan ciktimi suan
Olur gel vallaYetişip kabartalım hemen:)
Ay nasil korktum oldumu peki ciktimi firindan yeniden yapsan onu siz yeseniz kuzum. Aaaayyy baska sorin olmasın da korktum kizOglumun yarin okulda kek gunu .
Ozenerek bi kek yaptim bide bastim cevizi
Ama kabartma tozu koymamişim ve moralim yerlerde![]()
Ay pembisi m kusura bakma güldüm istemsiz ce seni yerim yaYarisinda aklima geldi cikardim firindan ama kaliplasmisti zaten.Dokup karistirdim tekrar firinladim ama berbat olmus ya
hani ince oldu kabarmadiysa ustune kremsanti varsa surup rulo kek yap hemen bozma moralni bi sekilde toparlamaya calisYarisinda aklima geldi cikardim firindan ama kaliplasmisti zaten.Dokup karistirdim tekrar firinladim ama berbat olmus ya
Ayy kuzum benim korkma yaAy nasil korktum oldumu peki ciktimi firindan yeniden yapsan onu siz yeseniz kuzum. Aaaayyy baska sorin olmasın da korktum kiz
Nasılsın kuzum.
Afiyet olsun balim. ♥Of of of ellerine sağlık![]()
Gül anam bende guldum cunku sonradanAy pembisi m kusura bakma güldüm istemsiz ce seni yerim ya![]()
Ayy kuzum benim korkma ya
Cok ozenmistim emegime yandim ya
Neyse artik yarin sabah yine yapicam baska care yok
Kalipta yaptim kuzum rulo olmaz ki ,hani ince oldu kabarmadiysa ustune kremsanti varsa surup rulo kek yap hemen bozma moralni bi sekilde toparlamaya calis
Aynen kuzum ....Güzel olur inşallah kim olsa kötü olurda oanda nasip değilmiş o kek:)
Ahahah cevize oldu olan zatinnnGül anam bende guldum cunku sonradan
10 tllik ceviz koydum bi de ya![]()
Cevizle tahineAhahah cevize oldu olan zatinnn![]()
Kolay gelsin kuzum ötekini biz yeriz getir sen :)Aynen kuzum ....
Yarin sabah yine yapcam artik of
Tatlı annem@ME118balbocuuu @kahvesevmemben @RosSsS
EternaaLLove @Brunello Cicinelli @Finr @minik meleklerim @melankolimm @Psikolojik Deliii @IsikOlsun @Sumeyye-F @terelelli34
Elif @hayalimsinnn @Maviguverciin @Madammor @ihtimaller Perisi @Reyyan__ @Rumeysa___
Pembeemzik @Oeksuez @Esseteacher @Temmuz07 @sivastrabzon @adel8893
balbocuuu @minik kalp0753 @Ufukta_bebek daha saymadiklarim @BeautifulAnne1906 @AnneAslan @hizuran @Hannaz @Ada duru @melankolimm
Bende eskisi gibi pek yapmiyom kisiyom napim kuzum.Cevizle tahine
1 su bardagida tahin var.
Almis gitmis zaten fiyati![]()
Umudum geldi♥Tatlı annem![]()