- 29 Nisan 2015
- 31.490
- 105.775
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #40.101
Maşallah ,Rabbime hiçbirşey zor gelmez yeterki yüreğimizi en derininden açalım.anneannem 45 yaşında doğum yapmış öyle düşünme kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah ,Rabbime hiçbirşey zor gelmez yeterki yüreğimizi en derininden açalım.anneannem 45 yaşında doğum yapmış öyle düşünme kuzum
Bilmiyom ay nezamandır yok
Bilmiyom ay nezamandır yok![]()
Parti varda bizi mi çağırmadılar yoksa
Şey adetim zaten canım geçen gittiğimde catlatma iğnesi vurdu dedi adet olursan gel. Olumsuz oldu hasta oldum işte. Gittim bugün. Bu gittigm sökücü hiç vermedi, yaşadığım yerdeki mal dr verdi yolladı bise demediKuzum klomenden sonra yine yumurtlaman çatlaman olmaz ise hemen adet söktürücü falan kullanma adetin düzensiz ise kendi gelmesini bekle biraz benim öyle oldu yumurtam oluşmuş hamişmisim eğer söktürücü kullansaydım bebeğimide söküp atcakmış anlatmıştımya burda gördüysen. Biraz bekle yani sonradan olusabiliyor.
Tsh benim ilk basta 5in üstündeydi şuan 2.5 oldu. Ama geçen gebelik testi için gittim işte. Olumsuz oldu sonuç dr dedi gebelik dusunuyo musun evet dedim ilacı haftasonları iki tane iç dedi. Daha sormadım stresten neden diye.En iyisini yapmışsın bende en başta tedbir alınması taraftarıyım
Bana da ilk aylar adet gecikmesi olunca evlilikte olur doktora gitmeye gerek yok dediler meğerse prolaktinim yükselmiş hemen ilaçla düşürdük. Bende tsh ile ilgili çok önceden tedavi olmuştum şimdi hamile kalınca 4 küsur çıkıyor sınırlar içinde ama hamileliğin ilk aylarında 2,5 tan aşağıda olması daha iyiymiş diye okudum
Klomen ve overtilite iğnesi denedin mi?
Ooo süper yaş, daha kac çocuğun olur Allahin izniyle, zor ama geçmişi geride birakip ileriye bakmak lazim,yumurtlamayi kacirsan da diger aya devam , hakkimizda hayırlı olan olsun insAllah31 yaşındayım canım evet kan sulandırıcı içinde doktorla görüşmem lazım şu dış gebelikten sonra cesaretimi toplayıp devam edeyim diyorum bu ay yumurtlamayı kaçırdım
Bensiz parti alınlarınıParti varda bizi mi çağırmadılar yoksa![]()
Benim teyzemde 42 yasinda yaptı,ama bu düşükler falan olunca insan endiseleniyor canim, bir daha yasarmiyim, hep boylemi olacak diye, sonra silkelenip kendime geliyorum "Allah ol der olur" diyorum, onun yazdigindan baskasini yasamayacagiz, bekleyip göreceğizanneannem 45 yaşında doğum yapmış öyle düşünme kuzum
Aman canısı dikkat et içine sinnmeyen doktora gitme. Kolayına kaçıyor bazılarıŞey adetim zaten canım geçen gittiğimde catlatma iğnesi vurdu dedi adet olursan gel. Olumsuz oldu hasta oldum işte. Gittim bugün. Bu gittigm sökücü hiç vermedi, yaşadığım yerdeki mal dr verdi yolladı bise demedi
Yaşadığım yerdeki dr adet düzensizliğim için gittim test filan yaptı sökücü verdi yolladı neyse adetim bida olmadı tekrar aynısını yapti. Eşim en son kızdı il dışında iyi bi dr buldu ona gidiyoz iste canım oda klomen ve catlatma iğnesi tedavisini yapiyo ilk onları yaptı işte bugün yine klomen verdi bakalımAman canısı dikkat et içine sinnmeyen doktora gitme. Kolayına kaçıyor bazıları
bugun kaynanadaydik nevruz kutlaniliyor bizde yarinda annemlere gidecegim cnm. nasilsin
Olması gereken bu zaten kuzum iyi olmuş başka doktora gittiğiniz ,moralini de yüksek tut moral çok önemli canım hiç sıkıntı stres yapma çok iyi anlıyorum seni .Rabbi hebli mines salihin çek bol bol.Yaşadığım yerdeki dr adet düzensizliğim için gittim test filan yaptı sökücü verdi yolladı neyse adetim bida olmadı tekrar aynısını yapti. Eşim en son kızdı il dışında iyi bi dr buldu ona gidiyoz iste canım oda klomen ve catlatma iğnesi tedavisini yapiyo ilk onları yaptı işte bugün yine klomen verdi bakalım
Aynen eşim bu konularda çok titiz çok araştırır. Şükür morellerimiz şuan iyi canım Allah razı olsun inşallah nasıp eder rabbimOlması gereken bu zaten kuzum iyi olmuş başka doktora gittiğiniz ,moralini de yüksek tut moral çok önemli canım hiç sıkıntı stres yapma çok iyi anlıyorum seni .Rabbi hebli mines salihin çek bol bol.
İnşallah kuzucumAynen eşim bu konularda çok titiz çok araştırır. Şükür morellerimiz şuan iyi canım Allah razı olsun inşallah nasıp eder rabbim
Hadi canım inşallah olur ben klomen kullandığım üç ayın ikisinde hamile kalmıştımTsh benim ilk basta 5in üstündeydi şuan 2.5 oldu. Ama geçen gebelik testi için gittim işte. Olumsuz oldu sonuç dr dedi gebelik dusunuyo musun evet dedim ilacı haftasonları iki tane iç dedi. Daha sormadım stresten neden diye.
Bu gittiğim dr klomen ve o catlatma iğnesi tedavisi yaptı. Bugünde yine klomen verdi. Haftaya gel dedi.
Benim ilki olumsuzla sonuçlandı bakalım bu sefer kaderimizde ne nasip etti rabbim. Tek duam rabbim isteyen herkese bana sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizeHadi canım inşallah olur ben klomen kullandığım üç ayın ikisinde hamile kalmıştım
İnşallah canım hepimize bu duyguyu tatmak nasip olsunOoo süper yaş, daha kac çocuğun olur Allahin izniyle, zor ama geçmişi geride birakip ileriye bakmak lazim,yumurtlamayi kacirsan da diger aya devam , hakkimizda hayırlı olan olsun insAllah
Nevruz oldu ya daha geçen yıl başıydı aman Allah’ım zamana bakbugun kaynanadaydik nevruz kutlaniliyor bizde yarinda annemlere gidecegim cnm. nasilsin
AminBenim ilki olumsuzla sonuçlandı bakalım bu sefer kaderimizde ne nasip etti rabbim. Tek duam rabbim isteyen herkese bana sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
Canım bak havuç yumurta çatlamasına iyi geliyormuş o zamanlarda tüketsen belki faydası olur