- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.685
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #40.161
Kolay gelsin o zaman cnimbenimde camlar berbat ama silen bir minik kalp yokseyahat acentasında çalışıyorum canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin o zaman cnimbenimde camlar berbat ama silen bir minik kalp yokseyahat acentasında çalışıyorum canım

idare eder cnm senin nasil gidiyor:)

Kolay gelsin o zaman cnimsilen olur seninde
![]()

Kimse yoksa sen varsınkim silecekti kiiim :) yaz temizliği şart ama daha vakti var bence![]()
neden cnmbnmde idare eder heriflen birbirimize girdik o karcık![]()
neden cnm

Kimse yoksa sen varsınaynen daha var da o vakit gelse de yapıp kurtulsam
![]()
As canım hoşgeldin iyiyim kendi adıma KonuşayımSlm hatunlar Nasılsıniz ?![]()
Aslm canım ıyim sen nasılsın napiyonSlm hatunlar Nasılsıniz ?![]()
Tvye bakıyorum buraya da bir göz atıyorum kuzucum sen napıyonSen napiyon canmBlue_Peri
Eşimle mezarlığa gidip geldik oturdum yeni bi bakayım dedim burayaTvye bakıyorum buraya da bir göz atıyorum kuzucum sen napıyon![]()
Kimin mezarına gittiniz kuzummEşimle mezarlığa gidip geldik oturdum yeni bi bakayım dedim buraya![]()
As canım hoşgeldin iyiyim kendi adıma Konuşayımsen nasılsın napıyosun
![]()
İyiyim çok şükür kizlar ev taşıma telasesi yine :/Aslm canım ıyim sen nasılsın napiyon
Ay inşallah birgün bizde ev sahibi oluruzİyiyim çok şükür kizlar ev taşıma telasesi yine :/
ah ne zaman ev sahibi olcam da bitecek bu dert![]()
topla ,paketle tası,tekrar AC ,yerleştir kolay gelsin canımmm.Şehit olan abimizin canımKimin mezarına gittiniz kuzumm
Kolay gelsin rabbim inşallah bi ev nasip ederİyiyim çok şükür kizlar ev taşıma telasesi yine :/
ah ne zaman ev sahibi olcam da bitecek bu dert![]()