- 29 Nisan 2015
- 31.490
- 105.775
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #40.181
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim mekanını nurla doldursun peygamberimize komşu oldu,başınız sağolsun KuzumŞehit olan abimizin canım
Âmin inşallah kuzum sagolasin ❤Rabbim mekanını nurla doldursun ,oeygamberimize komşu oldu,başınız sağolsun Kuzum![]()
Şükür kuşum sen nasılsın özledimkizlarrr nasilsiniz
Tamam kuzummm .gidiyorum.ignemi vurulup geliyorum kizlarrrrr
iyi bitanem bende ozledim bulamiyorum bazen bu topigi kayip oluyooŞükür kuşum sen nasılsın özledim![]()
sen nasilsin bitanem bugun kontrole gittim 11mm olmus solda sagda 6bucuk olmus pazar gunune kadar vurulcak pazartesi kontrol insallah gelisir yumoslarTamam kuzummm .
Kız valla bende kaybediyorum aradaiyi bitanem bende ozledim bulamiyorum bazen bu topigi kayip oluyoo![]()
onuda bulamiyommm deliriyom sonraKız valla bende kaybediyorum arada,takip ettiğim konulara bak orada çıkıyor
![]()
İyiyim şükür kuzum ev iş çocuk yuvarlanıp gidiyorum. Hadiyaaa inşallah kuzum buda büyük bişey güzel haberini bekliyorumse
sen nasilsin bitanem bugun kontrole gittim 11mm olmus solda sagda 6bucuk olmus pazar gunune kadar vurulcak pazartesi kontrol insallah gelisir yumoslar
insallah canim valla heyecan basiyoooİyiyim şükür kuzum ev iş çocuk yuvarlanıp gidiyorum. Hadiyaaa inşallah kuzum buda büyük bişey güzel haberini bekliyorum![]()
Heyecan stres yapma kuzum dua etcem bu gece senin içininsallah canim valla heyecan basiyooo

yapmamaya calisiyom ama daynamiyom insallah guzel devam eder de cok heyecanli zamanlar beni bekler insallah valla tum dunyaya haykırırimHeyecan stres yapma kuzum dua etcem bu gece senin içinsana diyorumda ben heyecanlandım şimdi
![]()
İnşallah kuzum inşallah içini ferah tut balım
yapmamaya calisiyom ama daynamiyom insallah guzel devam eder de cok heyecanli zamanlar beni bekler insallah valla tum dunyaya haykırırim
İnşallah kuzum inşallah içini ferah tut balım![]()
Amin kuzuummmmcansinnnnn insallah canim rabbim yüzümüzü kara cikarmasin insallah
dobraca yazmana şaşırdım
Kolay gelsin rabbim inşallah bi ev nasip eder