- 29 Nisan 2015
- 31.490
- 105.775
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #40.201
Valla daha neler varda banlanma sebebim olur mazallahdobraca yazmana şaşırdım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla daha neler varda banlanma sebebim olur mazallahdobraca yazmana şaşırdım![]()
meraba hosgeldin aramiza. izlemek istedigin kisinin profiline girip izleye basiyosunMerhaba ben yeni geldimsenin çağrını duyunca koştum geldim
yeni üye oldugum için izlenme falan pek anlamıyon bana bi anlatın ya nasıl oluyo bu isler
![]()
aleykum selam iyim sen nasilsinSelam kızlar nabersiniz
Ben de iyiyim güzelim, 2 gündür yoğundum giremedim. Sizleri özledimaleykum selam iyim sen nasilsin
biz tanismamisdik sanirim:))Ben de iyiyim güzelim, 2 gündür yoğundum giremedim. Sizleri özledim![]()
Olabilir. Ben seni görmüştüm bu postta bi kaç kere :) elif ben 22 yaşındayım 2.5 senelik evliyim cocugum yok :)biz tanismamisdik sanirim:))
Hoşgeldin hemşom göremedim bugün seniOlabilir. Ben seni görmüştüm bu postta bi kaç kere :) elif ben 22 yaşındayım 2.5 senelik evliyim cocugum yok :)
2 gundur esimin anneannesi bizde. Onunla ilgilendim. Çok minnoş çok tatlı. Kayinvalidemler de burda ama o bizimle kalmak istediHoşgeldin hemşom göremedim bugün seni
Hadiyaaa öp ellerinden2 gundur esimin anneannesi bizde. Onunla ilgilendim. Çok minnoş çok tatlı. Kayinvalidemler de burda ama o bizimle kalmak istediben de onunla sohbet esiyordum. Giremedim. Dün gece 4 gibi girdim sizleri beğenip çıktım. Bugün de eşim yemek geciktiği için biraz kızdı
yemek konusunda çok hassas
anneanne ile dedikodusunu yapıyorduk yine giremedim
![]()
bnde 24 yasindayim 4 senelik evliyim bitane 9 aylik kizim var istanbulda yasiyorum. memnun oldumOlabilir. Ben seni görmüştüm bu postta bi kaç kere :) elif ben 22 yaşındayım 2.5 senelik evliyim cocugum yok :)
Ben de memnun oldumbnde 24 yasindayim 4 senelik evliyim bitane 9 aylik kizim var istanbulda yasiyorum. memnun oldum![]()
Anneanne bizde diye huysuzlanıyorHadiyaaa öp ellerinden, amaaan accık bekleyiversin ölmezYa açlıktan
![]()
Hemde ne deli tövbe bismillah ne güzel eşim seviyor diyeceğineAnneanne bizde diye huysuzlanıyorsanki benim anneannem
deliye bak
Amin cnm saol. kizim uyumasada buralarda takiliyorum firsat buldukca ona kalsa gece 2ye kadr hic girememBen de memnun oldumkızını uyutup geliyordun değil mi öyle bir şey okumuştum ❤ maşallah prensesine
bnde sanaaa barisdim hemencikkkGülüüüüüüüüüm kurban olurum kız![]()
Dayanamıyoz yaaaaabnde sanaaa barisdim hemencikkk![]()