- 21 Eylül 2017
- 3.061
- 7.429
- 158
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #40.221
Yaa kuzum benim ❤ neden uyumuyor bu yaramazAmin cnm saol. kizim uyumasada buralarda takiliyorum firsat buldukca ona kalsa gece 2ye kadr hic giremem![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa kuzum benim ❤ neden uyumuyor bu yaramazAmin cnm saol. kizim uyumasada buralarda takiliyorum firsat buldukca ona kalsa gece 2ye kadr hic giremem![]()
köpüsmü varr cok seveeimköpeciğimiz internet kablosunu kemirmiş bana hesp soruyo sanki ben kemirttim..![]()
kim dayanabilirki senin gibi ballilokmayaDayanamıyoz yaaaaafıstık uyudumu bakım
![]()
Sevmesem de sevmiyor olurdumHemde ne deli tövbe bismillah ne güzel eşim seviyor diyeceğine![]()
aksama kadar hareket halinde ama yok ben pert o hala dipçik gibi masallahYaa kuzum benim ❤ neden uyumuyor bu yaramazyor biraz istersen
biraz yürümeye başlasa yorulup uyur. Az kalmış
![]()
Uyusun uyusun dinlensin annesi öp küçücük yanaklarından pek tatlı maşallahkim dayanabilirki senin gibi ballilokmayasimdi uyuyo hanfendi
KatılıyorumSevmesem de sevmiyor olurdumo yuzden hiç takılmıyorum.
umrumda değil
![]()
aksama kadar hareket halinde ama yok ben pert o hala dipçik gibi masallah![]()
operim teyzesii senin findikta oyle ablasi olmus bnimkininUyusun uyusun dinlensin annesi öp küçücük yanaklarından pek tatlı maşallah![]()
Evet canısı yakın olsaydık büyürlerdi beraberoperim teyzesii senin findikta oyle ablasi olmus bnimkinin![]()
Sor canım
Sor canım
tabiki cnm sor
Emebiliyor canım tabiki ,yetemezsem diye bişey yok canım bebiş emdikce süt oranın dahada artıyor ve destek olarak süt yapıcı gıdalar tüketebilirsin. İncir gibi adaçayı gibi .sy sen bir hamiş ol buradan destekleriz seniBebek ilk doğduktan sonra ve ileriki aylarda ne kadar emiyordaha hamile bile değilim ama acaba olursa yetebilir miyim diye endişe ediyorum. Çünkü arkadaşım çok fazla emdigini 2 saatte bir emzirdigini söyledi
![]()
Anneanne gaz veriyor, torun sevcem diyorEmebiliyor canım tabiki ,yetemezsem diye bişey yok canım bebiş emdikce süt oranın dahada artıyor ve destek olarak süt yapıcı gıdalar tüketebilirsin. İncir gibi adaçayı gibi .sy sen bir hamiş ol buradan destekleriz seni![]()
Hemencecik hiçbirşey hallolmuyor canım benim tabiki sıkıntıları oluyor illaki ama bir tekmesini Hisset ozaman anlıcaksın nasıl olduğunu neye katlanman gerektiğini ,çektiğin acıların nasıl değdiğini.Anneanne gaz veriyor, torun sevcem diyorben çok endişeleniyorum bilmiyorum. Benim adam zaten cins
evlenene kadar evlenmek çok zor gelmişti. Şimdi de çocuk çok zor geliyor
herkes nasıl bu işleri hemencecik hallediyor ya
![]()
Yaa ❤ çok teşekkür ederim canımın içi içiHemencecik hiçbirşey hallolmuyor canım benim tabiki sıkıntıları oluyor illaki ama bir tekmesini Hisset ozaman anlıcaksın nasıl olduğunu neye katlanman gerektiğini ,çektiğin acıların nasıl değdiğini.![]()
![]()
Bencede balım oku araştır eminim iyi bir anne olacaksın ,inşallah Rabbim aratmadan nasip etsin tatlı bir minnakYaa ❤ çok teşekkür ederim canımın içi içibol bol araştırmak okumak istiyorum. Öğrendikce rahatlayacağım inşallah
![]()