• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arada olur öyle canım önünüzdeki hafta fazla verirsin
Bu hafta çok düzensiz geçti zaten kuzum vereyim ya bebiş düşünüyorum :emir_bebek:bu kiloyla hamile kalırsam doğuma yuvarlanıp giderim :KK70:
Sağol canım kızımla kalktık balkonda çok güzel güneş var başbaşayız kahvaltı yaptık:KK19:
Afiyet olsun kuzum bal böcüğü nasıl 😍
eb son hastamıydı :) iyileşmedimi :))
İyileşti kuzum ya sağolasın ama ara ara çıkıyor alerji iğneleri verdiler 13 aylıkken iki yaşında falan vurulacakmış

Bu hafta çok düzensiz geçti zaten kuzum vereyim ya bebiş düşünüyorum :emir_bebek:bu kiloyla hamile kalırsam doğuma yuvarlanıp giderim :KK70:

Afiyet olsun kuzum bal böcüğü nasıl 😍

İyileşti kuzum ya sağolasın ama ara ara çıkıyor alerji iğneleri verdiler 13 aylıkken iki yaşında falan vurulacakmış
İnşallah canın hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim,,, benim kız da cadılık yapıp duruyor

Maşalah duruyor mu bebiş
Valla oyuncaklarıyla oynamış normalde gelir üzerime otururdu kaldırırdı anne kalk diye,uyandığımda bir bakardım oyuncaklarının hepsi üzerimde falan olurdu busefer yavrum oynamış durmuş :KK48:

Kız yeni günaydın oluyor bana:KK48: ,kız sabahın köründe uyandı o oyuncaklarıyla oynarken uzandıydım biraz uyuya kalmışım yeni uyanıyorum :KK48:
En güzelini yapmışsın canım :) annem ablama diyor çocuk uyudu mu ya yemek ye yada uyu 🤣
İnşallah canın hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim,,, benim kız da cadılık yapıp duruyor
İnşallah kuzum. Ya yerim ben onu 😍

Dün geç uyumuştum ondan uyuyakaldım sanırım. Valla hala uykunun sersemliği var ,sen napıyon bakım canım
İyiyim canım neyseki benim kız bugün güzel uyudu uykumuzu aldık şimdi minnoş uyuyor bende kahve yaptım kendime keyif yapıyorum birazdan büyük kız gelir kurstan ona yemek hazırlarım küçük cadı da uyanmazsa biraz temizlik yapıcam

Back
X