• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolacak bizim sabırsızlığımız :işsiz: söyleyince ne diyecek ki okuldan tanıdık öğrenci der en fazla eşin hiç farketmedi mi kızları 🤔
Yo fark etmedi kasada zaten öyle denk geldim esimde kasadaki adamla konusuyodu.

Söyle canım ben olsam direk kıza hayırdır derdim .söyle eşine.hiç gelemiyorum böyle durumlara valla dışarda çok bundan yaşadım bikactanede çaktım oh mis senden rahatı yok ,
Eşimden yana şüphem yok eşime o konuda çok güvenirim. Bende bugün eşim gelsin konuşayım bida böyle seyle karsilasirsam senin gibi kiza gider yaparm ;)

hepsi ergen öğretmenlerini eşiyle görünce hadi dedkodu yaalım moduna girişlerdir. her öğrenci öğretmeninin açığını arar
O selam veren de öyle tıp yoktu vala. Eşime öyle selam verip süzdü beni gördü yanına gelince modu düştü.

Eşimden yana şüphem yok eşime o konuda çok güvenirim. Bende bugün eşim gelsin konuşayım bida böyle seyle karsilasirsam senin gibi kiza gider yaparm :KK66:
Allahtan eşlerde sıkıntı olmasında diğerini hallediyosun bi şekil yada beni çağır ben hallederim ;)

Aynen ama kızlara hemen çakmazdım senin gibi sakin bebeğim
Adelinkinde belki evet kızlara belli etmeyebilirsin belki öğrencidir ama benimkinde emin ol dayanamazdın ,sıra alamadı diye birinin sırasını aldı yanımda eşim,sonra eşim biyere kadar gitti o....... Ne demesin senin kocanda ne meraklıymış yardım etmeye fenada değil ama dedi istersen çakma canımmm sen.valla kimse alamadı elimden öyle kadın gibide değil baya baya erkek gibi dövdüm .hakedene hakettiğini vereceksin .

Adelinkinde belki evet kızlara belli etmeyebilirsin belki öğrencidir ama benimkinde emin ol dayanamazdın ,sıra alamadı diye birinin sırasını aldı yanımda eşim,sonra eşim biyere kadar gitti o....... Ne demesin senin kocanda ne meraklıymış yardım etmeye fenada değil ama dedi istersen çakma canımmm sen.valla kimse alamadı elimden öyle kadın gibide değil baya baya erkek gibi dövdüm .hakedene hakettiğini vereceksin .
Eli maşali 😎😂😁 iyi etmişsin hak etmiş oda zaten kimileri kasiyo böyle

kimi dövdün qittt hatcee bi kizi parka goturdum nelef konusulnus kacirmisim benide aydinlatin😂😂

Back
X