• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

M Mertmom -Adel- -Adel- oyunuz için teşekkür ederim kuzucuklarım. Pek oy alamadım ama neyse napalım yarışmakta güzel.çorbalarda daha cok almıştımyaa :(

Oy verdiğimiz görünüyor mu 🙈 rica ederim kuzum ne demek.

Bence damak tadına göre oy verilmiş. Bilinen tatlılar daha çok oy almış. Tarifin güzelliği pek önemsenmemiş. Gelecek yarışmada buna dikkat edersin 🙈 popüler olması iyidir.

Ellerine sağlık. Ne güzel yarışabiliyorsun. Ben onu da yapamıyorum 😁

Oy verdiğimiz görünüyor mu 🙈 rica ederim kuzum ne demek.

Bence damak tadına göre oy verilmiş. Bilinen tatlılar daha çok oy almış. Tarifin güzelliği pek önemsenmemiş. Gelecek yarışmada buna dikkat edersin 🙈 popüler olması iyidir.

Ellerine sağlık. Ne güzel yarışabiliyorsun. Ben onu da yapamıyorum 😁
Aynen canım bende öyle düşünüyorum. Ama hep iyi tarifleri kapmışlardı sona kaldım donakaldım anlayacağınız :( ;) neyse napalım canısılarım verdi ya oda güzel. :KK74:. Kız katıl bidahakine sende. Bu benim ikinci diğeride yöresel çorbalarda bamya corbasıydı ;)

Aynen canım bende öyle düşünüyorum. Ama hep iyi tarifleri kapmışlardı sona kaldım donakaldım anlayacağınız :( ;) neyse napalım canısılarım verdi ya oda güzel. :KK74:. Kız katıl bidahakine sende. Bu benim ikinci diğeride yöresel çorbalarda bamya corbasıydı ;)
Olabilir aslında 😊

Back
X