- 29 Nisan 2015
- 31.490
- 105.775
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #40.521
Günaydın net az girip bakıp cıkıcam kızçeler öpüyorum 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam güzelim nasılsınSelam kk'nin güzel kadınları![]()
Iyim sen nasılsın canımSelam güzelim nasılsın
2 gün önce bir saçmalık yaptım ama iyiyim çok şükür canım. Çabuk toparladikIyim sen nasılsın canım
Hayırdır2 gün önce bir saçmalık yaptım ama iyiyim çok şükür canım. Çabuk toparladikhala çocukça hareketlerim olabiliyor
![]()
Hayırdır![]()
Allah iyiliğini versin yaEşim patavatsız bi adam. Alıştım yani. Çünkü ona kimse kibarlık öğretmemiş. Babanne dede yanında yaşamış ailesi. Annesinin yetiştirmesine pek izin vermemişler. Şımarmış anlayacağın.
Özür bilmez incelik bilmez ayıp bilmez. Ben anlatıyorum. Haklisin diyor özür diliyor. Sonra tekrar aynı hataya benzer bir şey yapıyor. Hamuru böyle yani. Ben de ayrılmak istiyorum diye tehdit ettim düzelsin diye. Ama Çok üzüldü ağladı evi terkettisonra geri özürler güzel sözler sonucu ikna ettim sabaha tekrar eve geldi
hemen affetti kıyamam ve konusunu hiç açmadı olmamış gibi davranıyor
![]()
Ya ben ne bileyim bu kadar üzüleceğiniAllah iyiliğini versin yaarada böyle korkular iyide boşanma ağır olur bise deil adamı kalpten götürürsün
![]()
Neyse ders olsun o zaman sanaYa ben ne bileyim bu kadar üzüleceğiniAskim özür dilerim dikkat ederim bırakma der sandim. Ama o direk ajitasyona bağladı göz yaşları falan. Çok pişman oldum anlayacağın
![]()
burdan konusalim cnm. bidahaki yarismaya katilcanmiKimler uyanık acep
Yok kuzum telde skntılı giremiycem bu ara yeni tel alana kadar geçici de olsaburdan konusalim cnm. bidahaki yarismaya katilcanmi
saol kuzummmm mmmuuuaaahhh@
Kendim halletmiştim canım ama bir daha olursa haber veririm toplaşıp dalarız![]()
saol kuzummmm mmmuuuaaahhh
bitanemmmm mmmuuuaaahh-Adel-
Blue_Peri
balbocuuu
Kara_gozlum
Reyyan__
Senden Gelen
Eva M Mertmom U Ufukta_bebek hayırlı geceler ballar
anladim cnm olsun artik. döndünmü ankaradanYok kuzum telde skntılı giremiycem bu ara yeni tel alana kadar geçici de olsa